Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Super Soco, από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Vmoto από την Αυστραλία, έχει εκτοξευθεί Οι μπαταρίες είναι λιθίου με χωρητικότητα 3.240 Wh. τόσο στην αναβάθμιση των μοντέλων της όσο και στο γεγονός ότι έχει επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το 2021 η εταιρεία παρουσίασε νέα χρώματα στη σειρά των TC MAX, διατηρώντας τις ρετρό γραμμές τους και τις δυναμικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το TC MAX είναι εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 6,8 ίππους και 180Nm ροπής. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 95Km/h, ενώ η αυτονομία ξεπερνάει τα 110 χιλιόμετρα. Οι τροχοί έχουν διάσταση 17 ιντσών και για το 2021 η Soco δίνει επιλογή σε ζάντες με ακτίνες εκτός από χυτές προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ρετρό στιλ στη μοτοσικλέτα.

Στρογγυλό vintage όργανο με ψηφιακές ενδείξεις.

Με δίσκους εμπρός-πίσω στα φρένα και LED φώτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το TC MAX διαθέτει τρεις νέους χρωματισμούς, κίτρινο, πορτοκαλί και γκρι. Το εντυπωσιακό είναι ότι στην Διαθέτει και 3 επιλογές οδήγησης.Αυστραλία μαζί με την αγορά ενός TC MAX δίνεται δωρεάν και ένας ταχυφορτιστής με τον οποίο η μοτοσικλέτα μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 4,5 ώρες.

Η τιμή της μοτοσικλέτας στη χώρα μας είναι στα 4.990€, αλλά με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και απόσυρση η τιμή πέφτει στα 3.790€.

Από τα πλέον όμορφα ηλεκτρικά moped με ρετρό αισθητική και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το βίντεο παρουσίασης του TC MAX

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό scooter με τεχνητό ήχο εξάτμισης

Επεκτείνεται η συνεργασία Super Soco και Jorge Lorenzo

Το απίθανο scooter Bull-e ενός Έλληνα σχεδιαστή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης