Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Merida έκλεισε την περσινή χρονιά παρουσιάζοντας ένα καινούριο ηλεκτρικό ποδήλατο με έμφαση στις χωμάτινες διαδρομές. Το e-Silex είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τον αναβάτη να ανακαλύψει καινούριες διαδρομές και φυσικά να ταξιδέψει όσο μακρύτερα γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το e-Silex είναι ένα από τα 3 νέα μοντέλα της εταιρείας (eScultura και eSpeeder) το οποίο είναι εφοδιασμένο Μαζεμένες διαστάσεις και υψηλή τεχνολογία.με το πλαίσιο eAL700c που έχει τις μπαταρίες 252Wh εσωτερικά του για καλύτερη εργονομία και μειωμένο βάρος. Υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον μπαταρίες οι οποίες ανεβάζουν τη χωρητικότητα στα 460Wh και χαρίζουν ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ο Mahle X35+, ο οποίος αποδίδει 40Nm ροπής και ο χειρισμός του γίνεται από ένα iWoc κουμπί. Ανάλογα με τον χρωματισμό του LED φωτιστικού σώματος καταλαβαίνει ο αναβάτης τη λειτουργία που έχει επιλέξει, αλλά και την αυτονομία της μπαταρίας.

Λιτό και πολύ μαζεμένο, το νέο Merida μπορεί να σε πάει σχεδόν παντού...

Ανταγωνιστική τιμή για ένα ολοκληρωμένο ποδήλατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά το ποδήλατο διαθέτει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με την ειδική εφαρμογή της Ebikemotion, η οποία προσφέρει πλοήγηση, πληροφορίες για το ποδήλατο αλλά και αξιολόγηση της διαδρομής. Η τελική ταχύτητα του ποδηλάτου ξεπερνάει τα 25Km/h, το σύστημα μετάδοσης είναι της Shimano με την κορυφαία σειρά GRX, τα φρένα είναι της SRAM, ενώ είναι εφοδιασμένο με ελαστικά της Continental Terra Trail. Το βάρος είναι 14,14 κιλά ενώ η τιμή του φτάνει τα 2.899€.

Βίντεο γεμάτο γαλήνη και φύση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xiaomi: Διαθέσιμο το νέο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο

Δεκαοκτώ ηλεκτρικά ποδήλατα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους των Τρικάλων

Ποιοτικά ηλεκτρικά scooter από την Daytona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης