Αποστολή στην Ιταλία: Γιάννης Πετρόχειλος

Μπορεί στην Ελλάδα το θερμόμετρο να έχει χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο και στην Ιταλία τα πράγματα δεν είναι Εμπειρία να βλέπεις τον Lorenzo ακόμα και τώρα που έχει σταματήσει τους αγώνες!πολύ καλύτερα. Με θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 37 βαθμούς οι αναβάτες του Pro Days 2022 βγήκαν στην πίστα για τέσσερα σκέλη οδήγησης υπό την καθοδήγηση του Dario Marchetti, πρώην αναβάτη και πρεσβευτή της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, ο αναβάτης που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Jorge Lorenzo ο οποίος παραμένει πραγματικός σταρ μέσα και έξω από την πίστα. Ακόμα και τώρα, τρία χρόνια από την αποχώρησή του από τους αγώνες, παραμένει πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, έχει την ψυχολογία και την συμπεριφορά πρωταθλητή. Στο Mugello τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του χωρίς να κάνει κάτι το περίεργο, απλά έχει την αύρα του πρωταθλητή να τον ακολουθεί ακόμα.

Ο Lorenzo πίσω από τον «δάσκαλο» Marchetti.

Όσο σταρ είναι ο Lorenzo εκτός πίστας, άλλο τόσο είναι εντός πίστας. Μπορεί να μην αγωνίζεται πια, ωστόσο παραμένει απίστευτα γρήγορος στην πίστα. Στο δεύτερο από τα τέσσερα σκέλη που βγήκε στην πίστα με τους υπόλοιπους επαγγελματίες αναβάτες, ο Ισπανός έκανε μερικούς πολύ γρήγορους γύρους παρέα με τον έμπειρο αναβάτη της Ducati, Michele Pirro. Ο Lorenzo είχε στα χέρια του μια ειδικά προετοιμασμένη Yamaha R1 η οποία έφερε πάνω της πολλά «καλούδια» από το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha. Από την άλλη, ο Pirro, ο οποίος είναι ενεργός αναβάτης MotoGP, με δύο συμμετοχές φέτος, είχε στα χέρια του μια ειδικά διαμορφωμένη Ducati Panigale V4 η οποία είχε δεχτεί την φροντίδα του Ducati Corse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διθέσια Panigale με αναβάτη τον Dario Marchetti.

Οι δύο αναβάτες για αρκετούς γύρους κινήθηκαν πραγματικά γρήγορα, ωστόσο ο Lorenzo ήταν εκείνος που έδειχνε το δρόμο τον Ιταλό. Το μοναδικό στυλ του Lorenzo παραμένει αξεπέραστο με ομαλή, απλωτή οδήγηση στις στροφές, κάτι που στην πίστα του Mugello ταιριάζει απόλυτα. Αρκετά γρήγορος ανάμεσα στους αναβάτες ήταν ο Graziano Milone ο οποίος είχε στα χέρια του μια Ducati Panigale στα χρώματα της VMoto, ενώ είχαμε και έναν Έλληνα ανάμεσα στους αναβάτες, τον Δημήτρη Διατσίδη με μια Aprilia RSV4.

Βίντεο του zougla.gr από το Pro Days 2022.

 

Ο... δικός μας Δημήτρης Διατσίδης έτοιμος να μπει στην πίστα.

Με τον Dennis Foggia ο οποίος έκανε την προπόνησή του με μια Yamaha R1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή Mugello: Ξεκίνησε η γιορτή της VMoto – Super Soco

Το zougla.gr στο Pro Days 2022 VMoto – Super Soco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης