Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον Keanu Reeves τον έχουμε απολαύσει πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη και κυρίως στο ρόλο του Nio στην Αυτό που θέλει πλέον ο Reeves είναι να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP!διάσημη σειρά ταινιών Matrix. Εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, ο Reeves είναι και φανατικός μοτοσυκλετιστής καθώς τον έχουμε δει πολλές φορές σε αγώνες MotoGP, τον έχουμε δει να κάνει πολλά track days, ενώ συμμετέχει και σε μια εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών στην Αμερική, την Arch Motorcycles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγο καιρό ο διάσημος ηθοποιός άνοιξε το γκαράζ του και αποκάλυψε τη μεγάλη συλλογή από μοτοσυκλέτες που έχει στην κατοχή του. Πριν ξεκινήσει την ξενάγηση στις μοτοσυκλέτες του ο Reeves αναφέρει πως από ηλικία 10 ετών είχε μια τάση προς τις μοτοσυκλέτες παρακολουθώντας τις μεγάλες παρέες μοτοσυκλετιστών τα Σαββατοκύριακα να κάνουν βόλτες. Έμαθε να οδηγεί στη Γερμανία, στα γυρίσματα μιας ταινίας με μοτοσυκλέτα enduro και από εκεί ξεκίνησε η σχέση πάθους με τους δύο τροχούς.

Πολλές φορές βρίσκεται σε κάποια πίστα για να οδηγήσει τις μοτοσυκλέτες του.

Σπάνιες μοτοσυκλέτες και πολλές ειδικές εκδόσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη και ίσως πιο σημαντική μοτοσυκλέτα στο γκαράζ του είναι μια Norton Commando 850 του 1973 με Γνωρίζατε ότι ο Reeves χάρισε στους 12 κασκαντέρ του Matrix από μία Harley Davidson;την οποία απόλαυσε πολλά χιλιόμετρα. Πολύ ξεχωριστή είναι η μοναδική Ducati 998 Martrix Reloaded Edition η οποία εμφανίστηκε στην ταινία του Matrix και ήταν βαμμένη σε πράσινο χρώμα, ενώ η συλλογή του περιλαμβάνει επίσης Kawasaki KLR600, Yamaha R1, Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV4, Suzuki GSX-R750, Suzuki GS1100E, Harley Davidson, BMW R75 και πολλές ακόμα.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο Reeves στις μοτοσυκλέτες της Arch. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Καναδός ηθοποιός απέκτησε μια Harley Davidson την οποία αποφάσισε να βελτιώσει. Αυτή ήταν η βάση του πρώτου μοντέλου Arch KRGT-1 το 2019 και από ξεκίνησαν τα υπόλοιπα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας.

Απολαύστε τα μοναδικά μοντέλα του Keanu Reeves.

 

Στη σέλα της Kawasaki ZX-10R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Keanu Reeves και η Arch Motorcycles συνεργάζονται με το Cyberpunk 2077

Το κόμικ του Κιάνου Ριβς BRZRKR γίνεται σειρά anime και ταινία δράσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης