Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Covid-19 και η πανδημία η οποία μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κοντεύει να μας στερήσει ένα σημαντικόΤέρμα το playstation… πάμε για Moto Trainer κομμάτι της ζωής μας που είναι η οδήγησης της αγαπημένης μας μοτοσικλέτας. Κι αν είστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης τότε μην στεναχωριέστε καθώς κάποιοι σας σκέφτονται και μάλιστα πολύ σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dorna, διοργανωτής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP σε συνεργασία με την Moto Trainer κατασκεύασαν ένα μηχάνημα το οποίο θα λατρέψεις. Πρόκειται για έναν προσομοιωτή οδήγησης στον οποίο μπορείς να τοποθετήσεις τη δική σου μοτοσικλέτα και να οδηγήσεις σε όποια πίστα του κόσμου θέλεις. Η Dorna προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείς με το videogame του MotoGP και να γράψεις χρόνους στο Mugello, στο Silverstone και στο Motegi.

Αυτό θα σας κρατήσει ώρες πάνω στη μοτοσικλέτα σας...

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι λίγο… πιο ακριβό από μία κονσόλα!

Το εντυπωσιακό είναι πως το λογισμικό του εξομοιωτή έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να αναλύει τις Βελτιώνεις την οδήγησή σου με κλίσεις 50 μοιρών!παραμέτρους οδήγησης (επιτάχυνση, επιβράδυνση, εμπρός και πίσω φρένο, κιβώτιο ταχυτήτων και γραμμές) προκειμένου να σε βοηθήσει να βελτιωθείς. Το πιο διασκεδαστικό πάντως είναι το γεγονός ότι σου δίνει τη δυνατότητα να στρίβεις με κλίσεις της τάξης των 50 μοιρών!

Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι σε όλα αυτά και δεν είναι άλλο από τα 14.900 ευρώ που θα πρέπει να αποχωριστείς για να το κάνεις δικό σου. Πάντως υπάρχει και “φτηνό” πακέτο από την Moto Trainer το οποίο ξεκινάει από 5.000€. Όταν το πάρεις θα σου πάρει μία ώρα να το τοποθετήσεις, ενώ ζυγίζει 250 κιλά. Καλό είναι να έχεις λίγη βοήθεια από φίλους, αν και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς να τους βρεις…

Με μια Ducati Panigale όλα γίνονται πιο διασκεδαστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ducati και KTM παραμένουν μέχρι το 2026 στο MotoGP

Ducati Monster υπ’ αριθμόν 350.000

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης