Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έχει συνδέσει το όνομά της με το χρώμα κόκκινο και οι μοτοσικλέτες τις έχουν γίνει παγκοσμίωςΑλλαγές και στην εργονομία συναντάμε στη νέα Streetfighter V2. γνωστές για την ποιότητα, τα σπορ χαρακτηριστικά και φυσικά τους έντονους κόκκινους χρωματισμούς. Οι Ιταλοί παρόλα αυτά δεν σταματούν να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν νέες τεχνολογίες, ακόμα και στους χρωματισμούς, με τη νέα Streetfighter V2 να είναι πλέον διαθέσιμη και σε ματ πράσινο χρώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην γκάμα λοιπόν των Streetfighter V2 προστίθεται από το τέλος Ιουλίου το ματ μεταλλικό πράσινο το οποίο η Ducati ονομάζει Storm Green. Ο χρωματισμός δίνει μια αιχμηρή, εκλεπτυσμένη αισθητική στο δυναμικό μοντέλο της εταιρείας από το Borgo Panigale με τα DRL φώτα ημέρας να έχουν αντλήσει έμπνευση από το διάσημο χαμόγελο του Joker από τη σειρά κόμικ Batman. Η νέα Streetfighter V2 έχει καινούρια, πιο φαρδιά σέλα, ενώ τα μαρσπιέ έχουν επίσης μετακινηθεί για ακόμα καλύτερη θέση οδήγησης με έμφαση στην άνεση.

Το πράσινο χρώμα δίνει μια εκλεπτυσμένη αισθητική στο δυναμικό Streetfighter V2.

Ο κινητήρας προέρχεται από το Panigale V2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του V2 είναι ο γνωστός δικύλινδρος Superquadro των 955 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 153 ίππους και 101,4Nm ροπής. Συνοδεύεται από μια πλούσια σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, ενώ η τελική μετάδοση είναι πιο κοντή προσφέροντας πιο εκρηκτικές επιταχύνσεις και διασκέδαση σε δρόμο και πίστα. Στα ηλεκτρονικά συναντάμε IMU πλατφόρμα 6 αξόνων, ABS στροφής, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, quickshifter, σύστημα ελέγχου της σούζας, επιλογές οδήγησης (Sport, Road, Wet) και ρύθμιση του φρένου του κινητήρα.

Το σύστημα DDA+ δίνει μεγάλες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων στον αναβάτη.

Διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο, monocoque και συνεργάζεται με ένα επίσης αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι και κορυφαίες αναρτήσεις της Showa. Τα φρένα είναι της Brembo με δαγκάνες M4.32 και δίσκους 320mm εμπρός, ενώ οι τροχοί είναι καινούριοι, ελαφριού 17 ιντσών. Στον εξοπλισμό του Streetfighter V2 βρίσκουμε οθόνη TFT 4,3 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, αλλά και το Ducati Data Analyser το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να συλλέγει δεδομένα από την οδήγηση μέσω του smartphone. Ο νέος χρωματισμός του μοντέλου της Ducati αναμένεται να είναι διαθέσιμος από το τέλος Ιουλίου του 2022.

Πιο φαρδιά σέλα και διαφορετική εργονομία για μεγαλύτερη άνεση στο νέο V2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγώνας πρωταθλητών στο World Ducati Week 2022

Ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το Ducati DesertX;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης