Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον δημοφιλή scooter της Honda είναι το SH125 και για το 2022 έρχεται με ακόμα πιο Το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων έχει μετακομίσει κάτω από το πάτωμα του scooter.πλούσιο εξοπλισμό, περισσότερα ηλεκτρονικά βοηθήματα και αναβαθμισμένη άνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το νέο SH125 δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχοντας τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα LED εμπρός, με φώτα ημέρας στο κάλυμμα του τιμονιού και ενσωματωμένα φλας στη μάσκα του scooter. Το φινίρισμα παραμένει κορυφαίο, ενώ το επίπεδο πάτωμα είναι σήμα κατατεθέν του SH125.

Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless) και στον προαιρετικό εξοπλισμό Smart Box επίσης Keyless.

Κορυφαίες επιδόσεις και οικονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SH125 είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα eSP+ των 124,5 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει Ο χειρισμός των πληροφοριών της οθόνης γίνεται από το τιμόνι.13 ίππους και 12Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα πολύ ποιοτικό σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού PGM-FI της Honda το οποίο ευθύνεται για την ομαλή και οικονομική λειτουργία του. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT, ενώ η Honda έχει εξοπλίσει το νέο SH125 με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης HSTC το οποίο αποτρέπει το γλίστρημα του πίσω τροχού σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης. Ο κινητήρας επίσης διαθέτει σύστημα Start/Stop με το κορυφαίο σύστημα γεννήτριας ACG το οποίο λειτουργεί αθόρυβα και αξιόπιστα.

Ένας από τους δύο νέους χρωματισμούς είναι σε λευκό με κόκκινο λογότυπο στην έκδοση Sporty.

Αλλαγές στο πλαίσιο και την πίσω ανάρτηση

Σημαντική αλλαγή έχουμε στο πλαίσιο του scooter το οποίο παραμένει ατσάλινο σωληνωτό, αλλά έχει Το SH125 διαθέτει και USB θύρα φόρτισης για smartphone.διαφορετική διάταξη. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα στα 28 λίτρα. Εκτός από το κέρδος στον χώρο αποθήκευσης, το SH150 έχει κερδίσει σε σταθερότητα και πιο “γρήγορη” γεωμετρία η οποία βοηθάει στην ευελιξία μέσα στην πόλη.

Οι τροχοί των 16 ιντσών εμπρός και πίσω προσφέρουν αυξημένη άνεση, ενώ και οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με έμφαση στην άνεση και την καλή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS δικάναλο, ενώ το βάρος του scooter φτάνει τα 134 κιλά. Στον εξοπλισμό το SH125 είναι κορυφαίο καθώς διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και διπλή ψηφιακή οθόνη LCD με άφθονες πληροφορίες και σύγχρονα γραφικά.

Σύγχρονη οθόνη LCD με πλούσιες πληροφορίες.

Το νέο Honda SH125 είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς, από τους οποίους οι δύο είναι εντελώς καινούριοι και αποτελούν τις εκδόσεις Sporty. Η τιμή του δημοφιλούς scooter είναι στα 3.890€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Honda SH150 επιστρέφει δυναμικά το 2022

Τι κάνει ένα Honda Africa στον πάγο;

Με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό το νέο Honda Forza 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης