Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph προχώρησε στην αναβάθμιση και του πολύ δημοφιλούς της μοντέλου Speed Twin. Οι ΒρετανοίΑναβαθμίστηκε εκεί που… πόναγε το Speed Twin βελτίωσαν σε σημαντικά σημεία το classic μοντέλο τους με τον κινητήρα να αποκτά προδιαγραφές ρύπων Euro5 και τις αναρτήσεις να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας των 1.200 κ.εκ. με τους δυο κυλίνδρους σε σειρά πλέον αποδίδει 100 ίππους στις 7.250 σ.α.λ. έχοντας καινούρια εσωτερικά μέρη. Η απόκριση έχει βελτιωθεί το ίδιο και η ροπή (112Nm) η οποία παρότι έχει μείνει ίδια έρχεται 500 σ.α.λ. πιο νωρίς κάτι που χαρίζει περισσότερη ζωντάνια στο Speed Twin.

Εξαιρετική ποιότητα και αναβαθμισμένος κινητήρας για το Speed Twin.

Μεγάλη αναβάθμιση στις αναρτήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο έχει και εκείνο μικρές αλλαγές για περισσότερη ενίσχυση της ακαμψίας, ενώ σημαντικές είναι οι Κινητήρας Euro5 με τρεις χαρτογραφήσειςαναβαθμίσεις στις αναρτήσεις. Το εμπρός πιρούνι πλέον είναι της Marzocchi 43mm και συνεργάζεται με νέες δαγκάνες φρένων της Brembo M50. Οι ζάντες είναι πιο ελαφριές 12 ακτίνων, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα σπορ Metzeler Racetec RR.

Στον εξοπλισμό το νέο Speed Twin διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και LED φωτιστικά σώματα. Επίσης, διαθέτει θύρα φόρτισης USB και σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα είναι κόκκινο, γκρι/κίτρινο και μαύρο.

Η παρουσίαση του Speed Twin.

 

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο εμπρός πιρούνι και τα φρένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph

Νέο Triumph Scrambler με τη σφραγίδα του Steve McQueen

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης