Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio είναι έτοιμη να φέρει στην ελληνική αγορά το νέο της ηλεκτρικό scooter 1 (One). Πρόκειται για ένα Είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη 5,5 ιντσών και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.μικρό scooter αστικής μετακίνησης το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση του Πεκίνου και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τα καταστήματα πώλησης Piaggio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1 συνδυάζει με τον πλέον ποιοτικό τρόπο την ευελιξία και το μικρό βάρος ενός μικρού scooter με την πρακτικότητα και την υψηλού επιπέδου τεχνολογία του Piaggio Group. Το ηλεκτρικό scooter μάς έρχεται σε τρεις εκδόσεις, την πιο απλή, η οποία προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 45Km/h και αυτονομία 55 χιλιομέτρων, την έκδοση 1+, η οποία έχει επίσης τελική ταχύτητα 45Km/h, αλλά έχει αυξημένη αυτονομία στα 100 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει και η κορυφαία 1 Active, στην οποία η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 60Km/h με αυτονομία 85 χιλιομέτρων.

Το Piaggio 1 βγαίνει σε τρία βασικά χρώματα και τρεις διχρωμίες.

Εύκολα αποσπώμενη μπαταρία για φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας του 1 έχει απόδοση 1,2kW και στην περίπτωση του 1 Active ανεβαίνει στα 2kW. Διαθέτει Σε οικιακή πρίζα ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι περίπου 6 ώρες.σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS, ενώ το βάρος του μαζί με την μπαταρία είναι μόλις 90 κιλά! Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και στην περίπτωση του 1 ζυγίζει 10 κιλά (1,4kWh), ενώ στην περίπτωση του 1+ και του 1 Active (2,3kWh) είναι μεγαλύτερη και ζυγίζει 15 κιλά. Αφαιρείται σε μερικά δευτερόλεπτα και με εύκολο τρόπο μεταφέρεται στο σπίτι ή στο γραφείο για φόρτιση.

Στον εξοπλισμό, το νέο Piaggio 1 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, τρεις επιλογές οδήγησης ECO, Sport και Reverse (όπισθεν), USB θύρα φόρτισης smartphone και χώρο για ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα. Το 1 στην απλή έκδοση κοστίζει 2.690€, στην 1+ κοστίζει 3.090€, ενώ η κορυφαία 1 Active κοστίζει 3.290€. Φυσικά, μπορείτε να το αποκτήσετε και να επωφεληθείτε από το bonus Κινούμαι Ηλεκτρικά με επιδότηση 20%.

Μια ποιοτική πρόταση από την Piaggio στη νέα εποχή των ηλεκτρικών scooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή Moto Guzzi V100 Mandello

Το ηλεκτρικό scooter της Honda που κοστίζει κάτω από 1.000€!

Η Piaggio το 2022 θα παρουσιάσει το δικό της σύστημα ραντάρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης