Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είχαν διαρρεύσει διάφορες εικόνες από τον ιταλικό Τύπο την προηγούμενη εβδομάδα για το νέο μοντέλο πουΥγρόψυκτος κινητήρας και ήμι ενεργητικές αναρτήσεις για το V100. ετοίμαζε η Moto Guzzi. Τα αποκαλυπτήρια τελικά δεν άργησαν και η ιταλική φίρμα με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου εργοστασίου της στο Mandello del Lario μας έδωσε μια πρώτη γερή γεύση από την καινούρια της μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η V100 Mandello είναι μια sport touring μοτοσικλέτα που θα οδηγήσει την Moto Guzzi σε μια νέα εποχή μοντέλων τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά. Τεχνικά χαρακτηριστικά δε δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς η Guzzi θα παρουσιάσει το μοντέλο επίσημα στην EICMA τον Νοέμβριο ωστόσο κάποια από αυτά μπορούμε να τα διακρίνουμε.

Premium μοντέλο με όμορφη αισθητική και τον σήμα κατατεθέν εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα της Guzzi.

Οι καινούριες εγκαταστάσεις, το Μουσείο και το εργοστάσιο θα είναι έτοιμα το 2025!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτη φάση ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος και αναμένεται να φτάνει τα 1.000 κ.εκ. με την ισχύ να είναι Τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων ανέλαβε ο Αμερικανός αρχιτέκτονας Greg Lynn.κοντά στους 120 ίππους. Το ψαλίδι στο πίσω μέρος είναι μονόμπρατσο με την κίνηση να γίνεται μέσω άξονα, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Στις αναρτήσεις αναμένεται να έχουμε μια έκδοση με “απλό” πακέτο αναρτήσεων και μια έκδοση με ήμι ενεργητικές αναρτήσεις της Ohlins! Στον εξοπλισμό μπορούμε να διακρίνουμε ρυθμιζόμενη ζελατίνα εμπρός, ηλεκτρικό ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα και TFT έγχρωμη οθόνη, ενώ υπάρχουν ακόμα και ρυθμιζόμενα αεροδυναμικά βοηθήματα

Εκτός από το νέο μοντέλο, η Moto Guzzi παρουσίασε και το σχέδιο των νέων εγκαταστάσεων και του εργοστασίου που θα οδηγήσει την εταιρεία “στο 2121”. Το σχέδιο περιλαμβάνει νέες συνεδριακές εγκαταστάσεις και Μουσείο που θα φιλοξενούν εσωτερικές και εξωτερικές εκδηλώσεις, καθώς και ξενοδοχείο και εστιατόριο που ολοκληρώνουν την ευρεία σειρά ανέσεων που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες του εργοστασίου από όλο τον κόσμο. Θα είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον με περιβαλλοντικά βιώσιμες λύσεις, ενώ αναμένεται να γίνει σημείο συνάντησης για την κοινότητα αφού οι ανοιχτοί χώροι θα είναι ελεύθεροι για το κοινό.

Το βίντεο παρουσίασης του Mandello.

 

Πολύ φουτουριστικό το σχέδιο του εργοστασίου και του Μουσείου της Moto Guzzi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες εικόνες του Moto Guzzi V100 Centenario

Η Piaggio το 2022 θα παρουσιάσει το δικό της σύστημα ραντάρ

Τρία επετειακά μοντέλα ετοιμάζει η Moto Guzzi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης