Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi γιορτάζει τα 100 της χρόνια φέτος και έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από ενδιαφέροντα Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος για να περνάει και τις μελλοντικές προδιαγραφές ρύπωνγεγονότα και μοντέλα. Ήδη έχουν παρουσιαστεί τα επετειακά V7, V9 και V85TT Centenario, αλλά από ότι φαίνεται η ιταλική φίρμα ετοιμάζει και μια ακόμα σημαντική έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εμφανίζεται μια νέα μοτοσικλέτα από την Moto Guzzi να είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της. Πρόκειται για το V100, ένα sport touring μοντέλο το οποίο έρχεται με αξιώσεις να προστεθεί στην γκάμα της Guzzi.

Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που διέρρευσε από τους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Η βάση του είναι το V85TT αλλά με σαφώς πιο σπορ χαρακτηριστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το V100 είναι μια επέκταση του V85TT αλλά με σαφώς πιο ασφάλτινο προσανατολισμό. Ο κινητήρας Οι εικόνες διέρρευσαν μέσω instragram από τον Mauro Lardini στη λίμνη Comoπαραμένει V90 εγκάρσια τοποθετημένος στα 1.000 κ.εκ. με απόδοση κοντά στους 120 ίππους. Ίσως, το πιο σημαντικό για το μηχανικό σύνολο είναι πως πρόκειται για υγρόψυκτο, κάτι που μέχρι τώρα δε μας έχει συνηθίσει η Moto Guzzi.

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ η μετάδοση γίνεται με άξονα στον πίσω τροχό. Σίγουρα, το νέο μοντέλο θα φέρει το πακέτο ηλεκτρονικών της Moto Guzzi (εξελιγμένο από την Aprilia και την Piaggio), ενώ η θέση οδήγησης από τις εικόνες δείχνει πολύ άνετη. Η νέα V100 αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA του 2021 στο Μιλάνο.

Στο πίσω μέρος δεσπόζει το φαρδύ ελαστικό δρόμου με το μονόμπρατσο ψαλίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρία επετειακά μοντέλα ετοιμάζει η Moto Guzzi

Δέκα διάσημοι περιγράφουν τη Moto Guzzi στο βιβλίο των 100 χρόνων

Μοναδικά μοντέλα Moto Guzzi στο Μουσείο της Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης