Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield έχει αυξήσει πολύ τη δραστηριότητά της στον παγκόσμιο χάρτη της μοτοσικλέτας καθώς παρουσιάζει πολλά ενδιαφέροντα concepts, είτε στο κομμάτι των ηλεκτρικών είτε στις κλασικές της μοτοσικλέτες. Για το 2021 η ινδική εταιρεία ετοιμάζει την ανανέωση του Himalayan, του adventure της φίρμας, το οποίο αποκτά νέα εργονομικά χαρακτηριστικά για περισσότερη άνεση και ακόμα καλύτερη συμπεριφορά εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tripper της Royal Enfield όπως το έχουμε δει στο Meteor 350.

Αναβάθμιση της εργονομίας

Οι πληροφορίες από την Ινδία αναφέρουν πως η Enfield θα τοποθετήσει το σύστημα Royal Enfield Tripper στοΤο Tripper προέρχεται από το Meteor 350. Himalayan το οποίο είδαμε πρώτη φορά στο Meteor. Πρόκειται για ένα σύστημα πλοήγησης το οποίο είναι βασισμένο στο σύστημα Google Maps και καθοδηγεί τον αναβάτη με πληροφορίες στροφή στροφή. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει τη διαδρομή που θέλει, ακόμα και να βάλει ενδιάμεσες στάσεις και το σύστημα θα τον οδηγήσει με πληροφορίες κατεύθυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Himalayan θα έχει νέα σχεδίαση, ενώ σημαντική δουλειά έχει γίνει στην εργονομία. Η μοτοσικλέτα θα είναι πιο φιλική στους ψηλότερους αναβάτες, καθώς έχει διαφορετικό σχήμα στην κεφαλή του τιμονιού και διαφορετικό σχήμα στο ρεζερβουάρ που θα βοηθήσουν στην καλύτερη θέση οδήγησης. Βελτιωμένο θα είναι το πλαïνό σταντ, ενώ θα διατίθεται και σε νέο χρωματισμό, κυπαρισσί.

Ο κινητήρας δεν αλλάζει...

Μέσα στον Ιανουάριο θα έχουμε επίσημες πληροφορίες

Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, των 411 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 24 ίππους και είναι πολύ πιθανό να είναι εναρμονισμένος με τις Euro5 προδιαγραφές, καθώς η Ινδία ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα στις προδιαγραφές ρύπων. Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να έχουμε περισσότερα νέα για το νέο Himalayan, ένα προσιτό adventure με πολύ έντονη προσωπικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Royal Enfield θα έχει έτοιμη ηλεκτρική μοτοσικλέτα μέχρι το 2024

Μικρό cruiser από την Royal Enfield

Make it Yours από τη Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης