Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από μοντέλα που ανυπομονούσαμε να δούμε στην Ελλάδα είναι το νέο adventure DSX 650 της Voge. ΤοΟ μονοκύλινδρος κινητήρας της Loncin έχει αποδείξει την αξία του με εφαρμογή σε πολλά μοντέλα (BMW-Husqvarna) μοντέλο παρουσιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού στην Ευρώπη και πλέον βρίσκεται στη χώρα μας ως μοντέλο 2022, μαζί με όλη την γκάμα νέων μοντέλων της premium κινεζικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 650DSX σχεδιαστικά ξεφεύγει σημαντικά από τα υπόλοιπα μοντέλα της Voge φέρνοντας μαζί του μια φρέσκια προσέγγιση. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 651 κ.εκ. και όχι δικύλινδρος όπως θα περίμενε κανείς με απόδοση 49 ίππους και σχεδόν 60Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένος με αντικραδασμικό άξονα για ομαλή λειτουργία, ενώ τον ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch.

Η έκδοση 650 DS έρχεται με πιο... ασφάλτινα ελαστικά και χυτές ζάντες.

Σε δύο εκδόσεις, την πιο “adventure” 650DSX και την πιο “all-around” 650DS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω τα οποία Στο Motoshow & Electric Bikes τον Σεπτέμβριο στο Φλοίσβο μπορείτε να απολαύσετε όλα τα μοντέλα της Vogeσυνεργάζονται με ένα πλαίσιο χωροδικτύωμα. Ο εμπρός τροχός είναι 19 ιντσών και ο πίσω 17 ιντσών με τα ελαστικά να μαρτυρούν και τις χωμάτινες δυνατότητές του (στην έκδοση DSX είναι τρακτερωτά). Στον εξοπλισμό, συναντάμε συνδεσιμότητα με smartphone, TFT οθόνη, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και φυσικά πλούσια λίστα με αξεσουάρ για να την κάνεις “δική σου”.

Μαζί με την 650DSX η Voge για το 2022 έχει να μας επιδείξει τα 650DS, 500DSX και φυσικά το πανέμορφο scrambler 300ACX στην τιμή των 3.990€. Η τιμή του 650DSX είναι στα 7.295€, ενώ του 650DS είναι στα 6.995€. Τα νέα μοντέλα της Voge μπορείτε να τα δείτε από κοντά στην αντιπροσωπεία της εταιρείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά θα τα απολαύσετε και στην έκθεση Motoshow & Electric Bikes που θα πραγματοποιηθεί από 15-19 Σεπτεμβρίου στον Φλοίσβο.

Το πανέμορφο 300ACX στην έκδοση scrambler.

Στο 650DSX συναντάμε ακτινωτούς τροχούς και τρακτερωτά ελαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβαθμίζει το ρετρό 300AC της Voge με έκδοση scrambler

Η Voge παρουσίασε τη νέα adventure μοτοσικλέτα της στη Γαλλία

Ηλεκτρική έκπληξη από τη Voge

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης