Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Valentino Rossi μπορεί να μην έδωσε το παρόν την περασμένη Κυριακή στο grid του MotoGP στο ΚατάρΣτις 3 Απριλίου ξεκινάει το πρωτάθλημα GT στην πίστα της Imola.  ωστόσο είχε αρκετά πράγματα για να ασχοληθεί. Πρώτο και καλύτερο φυσικά ήταν ο ερχομός της κόρης του στη ζωή την οποία καλωσόρισε μαζί με την καλή του Francesca Novello δυο ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Το όνομα της κόρης του Rossi είναι Giulietta και είναι βέβαιο πως θα… τρέξει τον Vale τους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού κλείσαμε με το θέμα της γέννησης της κόρης, σειρά πήρε το MotoGP και οι πρώτοι βαθμοί που πήρε η ομάδα Mooney VR46 με τον αδερφό του Luca Marini. Πολύ δυνατή ήταν η εμφάνιση του Marco Bezzecchi ο οποίος πάλευε για μια θέση στη δεκάδα στον πρώτο του αγώνα στο MotoGP πριν πέσει και εγκαταλείψει, ενώ στην Moto2 ήρθε η νίκη για τον Celestino Vietti.

Πρώτοι βαθμοί της Mooney VR46 από τον Luca Marini.

Δοκιμές στο Paul Ricard

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μετά το τέλος του αγωνιστικού τριημέρου στο Κατάρ όταν ο Rossi βρέθηκε στην πίστα Paul Ricard για τις επίσημες δοκιμές του GT World Challenge που θα αγωνιστεί το 2022. Ο Rossi αποκάλυψε το χρώμα στο Audi R8 LMS της ομάδας WRT που δεν είναι άλλο από το κίτρινο φωσφοριζέ. Στις πόρτες του αυτοκινήτου δεσπόζει το θρυλικό νούμερο 46 του “Γιατρού”, ενώ αποκαλύφθηκε και ο δεύτερος οδηγός της ομάδας που είναι ο έμπειρος Frederic Vervisch από το Βέλγιο.

Η ομάδα αναμένεται να πάρει μέρος στον φημισμένο 24ωρο αγώνα του Spa στο πρωτάθλημα αντοχής και τρίτος οδηγός της ομάδας θα είναι ο Nico Muller. Νέο αυτοκίνητο, νέος πατέρας και νέες προκλήσεις για τον Rossi του οποίου η απουσία έγινε αισθητή στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ.

Ο Rossi δίπλα στο αγωνιστικό του Audi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κιτρινόμαυρες οι μοτοσικλέτες της ομάδας του Valentino Rossi

Ο Rossi σε νέες δοκιμές με το Audi R8 LMS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης