Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της Speed Twin για το 2021. Μέσα από ένα teaser βίντεοΤο teaser βίντεο παρουσιάστηκε πρώτη στην Ιαπωνία γνωστοποίησε ότι το νέο μοντέλο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τη 1η Ιουνίου σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph ήδη έχει προχωρήσει στην ανανέωση σχεδόν όλου του στόλου των classic roadster της και το Speed Twin δε θα μπορούσε να μείνει εκτός ανανέωσης. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 1.200 κ.εκ. αναμένεται να είναι τεχνολογίας Euro5 με απόδοση κοντά στους 97 ίππους και 112Nm ροπής.  

Το στρογγυλό ψηφιακό όργανο είναι το μοναδικό που αφήνει να διαρρεύσει το βίντεο της Triumph.

Η ανακοίνωση της έλευσης του Speed Twin έγινε στην Ιαπωνία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που αναμένεται σημαντική αναβάθμιση είναι στο βάρος το οποίο θα είναι μικρότερο όπως στην T120 Το βάρος αναμένεται να είναι κοντά στα 190 κιλάπου είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα στη χρονιά. Μικρές αλλαγές θα έχουμε στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις για ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, ενώ το σύστημα εξάτμισης και ψεκασμού θα έχουν προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμορφώνεται η μοτοσικλέτα στις Euro5 προδιαγραφές.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα δούμε την τελική μορφή του νέου Speed Twin το οποίο θα έχει και νέους χρωματισμούς. Η τιμή του αναμένεται κοντά στις 13.600€.

Το teaser βίντεο της Triumph.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph

Συναντήσαμε τις πρώτες Triumph Trident 660 στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης