Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli προχώρησε για το 2022 στην αναβάθμιση του κορυφαίου τους Leoncino 500 προσφέροντας μια Τα φώτα είναι LED και το όργανο πλήρως ψηφιακό LCD με πλούσιες ενδείξεις.έκδοση Trail για εκείνους που έχουν πιο… περιπετειώδεις αναζητήσεις. Το Leoncino 500 Trail είναι μια μοτοσικλέτα διασκέδασης η οποία δεν περιορίζεται πλέον μόνο στις ασφάλτινες διαδρομές, αλλά είναι σε θέση να κινηθεί και σε πιο ψαγμένα μονοπάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Trail έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά την εμφάνιση έχοντας μια απαλή μείξη κλασικών γραμμών και μοντέρνων λεπτομερειών. Τα ασημί γραφικά στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά καπάκια κάτω από τη σέλα δίνουν μια σπορ αισθητική, ενώ οι ακτινωτές ζάντες και τα προστατευτικά πλαστικά στο ρεζερβουάρ δίνουν έναν τόνο περιπέτειας στο Leoncino.

Στο DNA του η περιπέτεια.

Δυνατός και δοκιμασμένος κινητήρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Trail είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 500 κ.εκ. ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές Το Leoncino 500 Trail είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο, ασημί, πράσινο και μαύροEuro5. Αποδίδει 47,6 ίππους και 46Nm ροπής, έχοντας ως σύμμαχο τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch και το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφορά η Benelli έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα ενισχύοντας το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο που βρίσκεται κάτω από το ρεζερβουάρ.

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα θηριώδες ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός με ρύθμιση επαναφοράς και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με διαδρομή 138mm. Στα φρένα βρίσκουμε έναν δίσκο 320mm με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω συνοδευόμενα από ABS. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης της Metzeler, ενώ το βάρος του Leoncino 500 Trail είναι στα 207 κιλά γεμάτο.

Μερικές από τις λεπτομέρειες της έκδοσης Trail.

Το νέο Benelli Leoncino 500 Trail μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην προνομιακή τιμή των 6.980€ και με 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες προνομιακές τιμές για τα best seller της Benelli

Το Benelli Imperiale 400 σου υπενθυμίζει τον χαμένο σου ρομαντισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης