Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Motul έχοντας ισχυρή παρουσία στους αγώνες και DNA που πηγάζει από τα κορυφαία πρωταθλήματα Το 1971 λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 300V με αφορμή τις 300 νίκες της Motul μέχρι την έλευσή του.αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο της προϊόν 300V σε έναν από τους πιο εικονικούς αγώνες αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον 24ωρο αγώνα του Le Mans για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Αυτοκινήτων έγινε η επίσημη παρουσίαση της σειράς με τις περισσότερες ομάδες να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της γαλλικής φίρμας. Η ομάδα του Cameron Glickenhaus είχε την πλήρη στήριξη της Motul και εκεί δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το νέο 300V λιπαντικό, ενώ η ομάδα του LMP2 United Autosports επίσης χρησιμοποίησε λιπαντικά της Motul.

Η νέα σειρά λιπαντικών 300V καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινής και αγωνιστικής οδήγησης.

Η Motul τιμάει τα 50 χρόνια ζωής της σειράς λιπαντικών 300V

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σειρά 300V είναι βελτιωμένη σε τέσσερις τομείς, την απόδοση, την αξιοπιστία, τη συμβατότητα και Για την ιστορία η Toyota κέρδισε τον φετινό αγώνα με την Glickenhaus να κατακτά την 4η θέση.τη βιωσιμότητα. Ιδιαίτερα στη βιωσιμότητα το 300V της Motul περιέχει οργανικά βασικά λάδια που χρησιμοποιούν μη ορυκτές ανανεώσιμες πρώτες ύλες, περιορίζοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιτρέπει στη Motul να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 25% κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Το Motul 300V βγαίνει σε τρεις μεγάλες σειρές, την Power για μέγιστη ισχύ, την Competition για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία και τη Le Mans, η οποία απευθύνεται σε ακραίες εφαρμογές μηχανοκίνητου αθλητισμού αντοχής και drift. Η νέα σειρά 300V θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2021 ανάλογα με τη χώρα.

Η Scuderia Cameron Glickenhaus δοκίμασε πρώτη το νέο Motul 300V στο Le Mans.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομερή νίκη της Suzuki SERT Motul στο Le Mans 24Hours

Η Motul βγάζει σειρά προϊόντων για τη δεκαετία το ’80

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης