Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες στο Πεκίνο το νέο της ηλεκτρικό scooter. Το Piaggio OneΣτην Ευρώπη θα αρχίσει η διαθεσιμότητά του τον Ιούλιο είναι ένα ποιοτικό, νεανικό scooter, αμιγώς ηλεκτρικό το οποίο έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Piaggio για εύκολη, προσιτή και κυρίως «πράσινη» αστική μετακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες διέρρευσαν για το νέο μοντέλο από τις χώρες της Ασίας και αναφέρουν πως το One θα βγαίνει σε τρεις εκδόσεις. Η πιο απλή θα είναι η One με τον βασικό κινητήρα να αποδίδει 1,6 ίππους και τελική ταχύτητα στα 45Km/h με την αυτονομία στα 55 χιλιόμετρα.

Κάτω από τη σέλα βρίσκουμε την αποσπώμενη μπαταρία και υπάρχει χώρος για ένα jet κράνος.

Η τιμή του One αναμένεται να ξεκινάει κάτω από 3.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη έκδοση θα είναι η One+ στην οποία η ισχύς θα παραμένει ίδια με την απλή έκδοση, αλλά η Οι δύο χρωματισμοί είναι οι Grigio και Bianco (Κίτρινο και Λευκό)μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη. Αυτό θα δίνει αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων ενώ η τελική ταχύτητα θα αυξάνεται στα 55Km/h. Τέλος, η Piaggio θα έχει διαθέσιμη και μια έκδοση One Active στην οποία ο κινητήρας θα αποδίδει 2,6 ίππους με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 70Km/h και αυτονομία 80 χιλιομέτρων.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η φόρτιση θα γίνεται σε 6 ώρες με τις μπαταρίες να είναι αποσπώμενες, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για ένα jet κράνος. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει περίπου στα 3.000€, αλλά θα περιμένουμε στο τέλος του καλοκαιριού να δούμε επίσημες τιμές και εκδόσεις.

Το βίντεο παρουσίασης του Piaggio One.

 

Σε δύο χρώματα θα είναι αρχικά διαθέσιμο το One.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda δοκιμάζει ήδη τις ανταλλακτικές μπαταρίες

Κορυφαία βράβευση της Vespa στα Webby Awards

Στις 28 Μαΐου έρχεται το ηλεκτρικό One της Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης