Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η επιτυχία του Yamaha NMAX 125 το οποίο παρουσιάστηκε στις αρχές του 2021 φαίνεται πως ενεργοποίησε Το NMAX 155 είναι εφοδιασμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control).την εταιρία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Προχώρησε λοιπόν σε αναβαθμίσεις και στο μεγαλύτερο NMAX 155 το οποίο έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Yamaha με στοχευμένες βελτιώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχεδιαστικό κομμάτι δεν έχουν γίνει αλλαγές και το NMAX 155 δανείζεται το σχήμα του μικρότερου NMAX 125. Η ποιότητα κατασκευής του είναι σε υψηλό επίπεδο εμπνέοντας πολυτέλεια και δυναμισμό. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, η θέση οδήγησης είναι ελαφρώς βελτιωμένη για ψηλότερους αναβάτες με το τιμόνι να είναι πιο ψηλά τοποθετημένο.

Euro5 κινητήρας Blue Core ο οποίος αποδίδει 15,1 ίππους για άνετες μετακινήσεις στην πόλη.

Η τιμή του NMAX 155 είναι στα 3.490€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το NMAX 155 χρησιμοποιεί τον μονοκύλινδρο κινητήρα 155 κ.εκ. Blue Core με Euro5 προδιαγραφές ο οποίοςΗ λίστα με τον εξοπλισμό του NMAX 155 είναι ατελείωτη! Ακόμα και σύστημα Start/Stop διαθέτει. αποδίδει 15,1 ίππους και 14Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μεταβλητών βαλβίδων (VVA) που έχουμε συναντήσει στο NMAX 125 το οποίο ενεργοποιείται μετά τις 5.000 σ.α.λ. και βοηθάει στην απόδοση του κινητήρα και στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

Αλλαγή έχουμε στο ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο έχει μεγαλώσει στα 7,1 λίτρα προσφέροντας καλύτερη αυτονομία. Η Yamaha αναφέρει πως μπορεί να φτάσει τα 300 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Στο νέο NMAX 155 έχει τοποθετηθεί το σύστημα συνδεσιμότητας CCU της Yamaha με το οποίο μπορείς να συνδέσεις το smartphone μέσω Bluetooth με το scooter, ενώ στάνταρ έρχεται το πολύ πρακτικό σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Smart Key). Το NMAX 155 είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των 3.490€ σε μπλε, κόκκινο και γκρι χρωματισμό.

Το βίντεο παρουσίασης του Yamaha NMAX.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι πρέπει να συμβεί για να στεφθεί πρωταθλητής ο Quartararo στο Misano

Η Yamaha ετοιμάζει ενιαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με R7

Αξίζει τελικά να δώσεις 2.300€ παραπάνω για να αποκτήσεις την GT έκδοση του Yamaha Tracer 9;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης