Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Continental μας παρουσιάζει τα νέα της ελαστικά Road Attack 4 στην κατηγορία των σπορ Νέα εποχή στα σπορ ελαστικά από την Continental.τουριστικών μοτοσυκλετών. Πολλοί είναι εκείνοι που λάτρεψαν την προηγούμενη γενιά των Conti Road Attack 3 για το καλό τους κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο, αλλά και για την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η Continental ανεβαίνει ακόμα ένα σκαλοπάτι βάζοντας όλη την τεχνογνωσία της στην επόμενη γενιά των Hyper-Touring ελαστικών. Τα νέα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί για να ταιριάξουν τόσο στη νέα γενιά σπορ μοτοσυκλετών όσο και στις παλαιότερες sport touring με έμφαση στην ευκολία στην οδήγηση, στην καλή αίσθηση και στην αυτοπεποίθηση που χαρίζουν στον αναβάτη.

Εντελώς καινούριο σε όλα του το νέο ελαστικό της γερμανικής φίρμας.

Από τα πλέον ολοκληρωμένα ελαστικά στην κατηγορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Road Attack 4 έρχονται με νέες γόμες, διαφορετικής απόδοσης στο κέντρο και στους “ώμους” τουΤο μότο της Continental είναι “Γόνατο κάτω ή δικάβαλο, είστε έτοιμοι”… ελαστικού. Και η δομή της κατασκευής είναι καινούρια για καλύτερη επίδοση στη βρεγμένη άσφαλτο, αλλά και στο γρήγορο ζέσταμα με την τεχνολογία TractionSkin. Στις άκρες των ελαστικών η Continental έχει δημιουργήσει μια “slick” λωρίδα προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή αίσθηση οι αναβάτες στη μέγιστη κλίση με πολύ καλή πρόσφυση.

Στο εμπρός ελαστικό έχει βελτιωθεί η αίσθηση στη διάρκεια του φρεναρίσματος, ενώ είναι πολύ προοδευτικό για να ενημερώνει τον αναβάτη για το επίπεδο πρόσφυσης ανά πάσα στιγμή. Οι διαθέσιμες διαστάσεις του νέου ελαστικού είναι 120/70-17 εμπρός και 160/60-17, 180/55-17, 190/50-17 και 190/55-17.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου Road Attack 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Continental και Varta εξελίσσουν μπαταρίες ηλεκτρικών scooter

Ποια start up εταιρία από την Ινδία πουλάει τέσσερα scooter ανά δευτερόλεπτο

Επωφελές και επίκαιρο το Daytona e-Viball 125 είναι το εισιτήριο στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης