Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Για 11η φορά αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή της Ducati, το World Ducati Week. Ευκαιρία να συναντήσεις τον Pecco Bagnaia, τον Enea Bastianini και όλους τους κορυφαίους αναβάτες της Ducati.Στις 22-24 Ιουλίου θα χτυπάει η καρδιά όλων των Ducatisti στην πίστα Misano Marco Simoncelli και μάλιστα θα είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους της μάρκας. Το διάσημο WDW είναι μια υπέροχη ευκαιρία για διακοπές με μοτοσικλέτα στην Ιταλία καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με ένα όμορφο οδοιπορικό στα χωριά της Τοσκάνης και παράλληλα να βιώσεις την εμπειρία της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η Ducati έχει προγραμματίσει πολύ ενδιαφέροντα event με το Race of Champions να ξεχωρίζει ανάμεσά τους. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αγώνα ανάμεσα σε επίσημους αναβάτες της Ducati ο οποίος θα προσφέρει θέαμα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους από το MotoGP, το WSBK και το WSSP.

Χιλιάδες Ducatisti από όλο τον κόσμο!

Ακόμα ένα σημαντικό σημείο του WDW είναι ότι με το εισιτήριο το οποίο μπορεί κανείς να προμηθευτεί διαδικτυακά, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί τόσο το Μουσείο της Ducati όσο και το εργοστάσιο στο Borgo Panigale. Έκπτωση στα εισιτήρια θα υπάρξουν για τα μέλη των Επίσημων Λεσχών της Ducati και στους νέους αναβάτες ηλικίας 18-25 ετών. Τα εισιτήρια κοστίζουν 100€ για το τριήμερο (70€ για επισκέπτες) και 55€ για μία ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προγραμματίστε λοιπόν τις διακοπές για αυτό το καλοκαίρι με μια επίσκεψη στο World Ducati Week του 2022.

Βίντεο από παλαιότερο WDW.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτο τρίμηνο 2022 με ρεκόρ για την Ducati

Η Ducati συνεχίζει πυρετωδώς την εξέλιξη της ηλεκτρικής V21L

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το Μουσείο της Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης