Αυτή η McLaren κυκλοφορεί στην Ελλάδα…

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 20:42
Αυτή η McLaren κυκλοφορεί στην Ελλάδα…

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Μπορεί η McLaren να μην έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα όπως συμβαίνει με μάρκες όπως, Τελικά φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές McLaren και στην Ελλάδα...Lamborghini, Porsche κ.ά.  αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν αυτοκίνητα της βρετανική φίρμας που κυκλοφορούν… ανάμεσά μας.

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε το θέμα με την McLaren 650S MSO του Σπύρου Πανόπουλου που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο… φυσικό της περιβάλλον και με ταχύτητες που σπάνια μπορούμε να ζήσουμε επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα βρεθήκαμε με το εν λόγω super car, του οποίου η ισχύς αγγίζει τους 1.400 ίππους, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, όπου ξεδίπλωσε τις αρετές του.

Μία McLaren βγάζει.. μάτια από όπου και να την κοιτάξεις

Κυκλοφορεί στη Ρόδο

Εκτός από την συγκεκριμένη φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες McLaren στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει με μία Μία 570S είναι σίγουρο πως τραβά πάνω της όλα τα φώτα της... δημοσιότητας570S που κυκλοφορεί στη Ρόδο. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr πρόκειται για μία McLaren σε κόκκινο και μαύρο χρώμα που ο τυχερός ιδιοκτήτης την αγόρασε από την Αθήνα.

Όπως μαθαίνουμε ο οδηγός της διαθέτει ακόμα και Tesla ενώ έχει μεγάλη αγάπη για σπορ αυτοκίνητα, καθώς έχουν περάσει από τα χέρια του σπορ μοντέλα όπως Dodge Viper κ.ά.

Η McLaren 570S εφοδιάζεται με κινητήρα V8 χωρητικότητας 3.8 λίτρων αποδίδει 570 ίππους, παράγει 600Nm ροπής και προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 9,8 ενώ η τελική ταχύητα αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα

Το σίγουρο είναι πως κυκλοφορώντας με την McLaren 570S στο νησί των ιπποτών θα συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα…

 

Διαβάστε επίσης: Αυτή η McLaren κυκλοφορεί στην Ελλάδα…

 

Το εσωτερικό της McLaren 570S

 

Να περπατάς στο δρόμο και... ξαφνικά να εμφανιστεί μπροστά σου!

 

Καθαρόαιμο super car...

 

Η συγκεκριμένη είναι στην έκδοση 570S

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 20:55