Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Λίγο πριν το λιγοστό φως της ημέρας παραχωρήσει τη θέση του στις ατελείωτες αρκτικές νύχτες, οι σύγχρονοι εξερευνητές James Forrest και Nic Hardy ξεκινούν μία ακόμα περιπέτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ζευγάρι παρέα με ένα ειδικά διαμορφωμένο Ford Transit Custom Nugget ταξιδεύει στη Νορβηγία αναζητώντας το άγνωστο και την περιπέτεια.

Κάπου στα... δάση της Νορβηγίας

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υψηλότερη κάθετη ανάβαση

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο Trollveggen, στην υψηλότερη κάθετη Η διαδρομή των δύο ταξιδιωτών… ανάβαση, που βρίσκεται στη Νορβηγία σε υψόμετρο 1.676 μ.

Οι ίδιοι καταγράφουν τις περιπέτειές τους καθώς ξεκινούν από το Alesund. Κατόπιν επισκέπτονται μία δύσβατη παραλία στο Gødoya και διασχίζοντας τον Atlantic Ocean Road κατευθυνόμενοι προς το νησί Sekken, καταλήγουν στο Trollstiggen.

Το Ford Transit Custom Nugget

 

Από ορειβασία μέχρι… καγιάκ

Το μενού δραστηριοτήτων των πρωταγωνιστών μας περιλαμβάνει ορειβασία, βόλτα με καγιάκ, ποδηλασία και πεζοπορία εν μέσω εντυπωσιακών και απόκρημνων τοπίων με ανυπέρβλητο φόντο τα φιόρδ.

Το Ford Transit Custom Nugget εκτελεί χρέη μεταφορικού μέσου και σπιτιού ταυτόχρονα, προσφέροντάς τους διαμονή πολλών… αστέρων κατά τη νυχτερινή τους διαβίωση στη φύση.

Όχημα που τα χωρά και τα μεταφέρει όλα!

 

Σειρά από video για ταξιδιώτες

Πρόκειται για το πρώτο video μιας σειράς επεισοδίων με τίτλο “Great Escapes”, το καθένα από τα οποία ακολουθεί ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια και θέλουν να ταξιδεύουν σε ασυνήθιστα μέρη με συναρπαστικά τοπία, παρέα με lifestyle οχήματα της γκάμας Ford.  

 

Δείτε το σχετικό video και αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης