Με μια σημαντική επένδυση της τάξης των 350 εκατομμυρίων ευρώ, ο Gordon Murray ετοιμάζει τη δική του Το πρώτο ηλεκτρικό SUV του Murray αναμένεται το 2023.επίθεση στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία θα ονομάζεται Gordon Murray Electric και θα συνεργάζεται άμεσα με τις υπάρχουσες εταιρείες GMD, GMA και GMG.

Στόχος είναι να στηθεί ένα καινούριο εργοστάσιο έρευνας και εξέλιξης που θα κατασκευάζει ελαφριά, επαναστατικά και πολύ αποδοτικά αυτοκίνητα. Μεταξύ των αυτοκινήτων που αναμένεται να παρουσιάσει η Gordon Murray Automotive είναι ένα μικρό SUV πόλης και ένα van για μεταφορές αγαθών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Τ.27 είναι η πρώτη απόπειρα του Gordon Murray να κατασκευάσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Έμφαση θα δοθεί στο βάρος και την πρακτικότητα

Το SUV αναμένεται να είναι κοντά στις διατάσεις των Nissan Juke και Renault Captur, με την αυτονομία ναΤεχνογνωσία από το T.50 θα περάσει και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της GME. αγγίζει τα 180 χιλιόμετρα στη μικρότερη έκδοση. Εκείνο που θα κάνει ξεχωριστό το μοντέλο της GME είναι το βάρος του αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται να είναι κοντά στον τόνο, κάτι πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε ότι το Hyundai Kona για παράδειγμα ζυγίζει 1.535 κιλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SUV πόλης θα πουληθεί σε όποιον συνεργάτη θελήσει να το αγοράσει, θα είναι ευκίνητο, μικρό, ελαφρύ και σίγουρα όμορφο για να προσελκύσει μεγάλο εύρος οδηγών. Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία του Gordon Murray έχει επικεντρωθεί στις τελευταίες δοκιμές του hypercar T.50 το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Μια καλή βάση για ελαφριά εξαρτήματα και τεχνολογίες είναι το T.50 για να περάσει και στα ηλεκτρικά οχήματα που ετοιμάζει ο πρώην σχεδιαστής Formula 1.

Μερικά από τα διαμάντια του Murray από το παρελθόν και το παρόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα supercar αφιερωμένο στον Niki Lauda

Υπάρχει ελπίδα για το TVR Griffith να βγει στην παραγωγή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης