Η φετινή ανάβαση του Pikes Peak στο Κολοράντο της Αμερικής θα έχει μια πολύ ξεχωριστή και… πολυτελή Η Bentley θα χρησιμοποιήσει βιοκαύσιμα στο αγωνιστικό της Continental GT3συμμετοχή. Η Bentley έχει ήδη ετοιμάσει ένα ειδικά σχεδιασμένο Continental GT3 με στόχο να σπάσει το ρεκόρ ανάβασης στο διάσημο αμερικανικό βουνό.

Η συγκεκριμένη Continental είναι εφοδιασμένη με έναν 4λιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο ο οποίος αποδίδει 750 ίππους και 1.000Nm ροπής. Αυτή είναι μόνο η αρχή πάντως καθώς η ομάδα εξέλιξης υπόσχεται η ισχύς και η ροπή να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στη διάρκεια των δοκιμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ εντυπωσιακή είναι η αεροτομή πίσω, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και δευτερεύον σύστημα ψύξης

Μοναδικός στόχος η νίκη και το ρεκόρ για την Bentley

Μερικές από τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου είναι πραγματικά εντυπωσιακές όπως οι εισαγωγές από Στις 27 Ιουνίου πραγματοποιείται η ανάβαση του Pikes Peakανθρακονήματα, η εξάτμιση της Akrapovic η οποία κατασκευάστηκε σε 3D εκτυπωτή και το δευτερεύον σύστημα ψύξης στο πίσω μέρος. Η Bentley θα δοκιμάσει στο Continental GT3 Pikes Peak ανανεώσιμα βιοκαύσιμα ειδικά σχεδιασμένα για τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αεροδυναμικά το Continental έχει 30% περισσότερη κάθετη δύναμη σε σχέση με την απλή έκδοση. Το αυτοκίνητο θα οδηγήσει ο Rhys Millen, τρεις φορές νικητής του Pikes Peak, ο οποίος είχε οδηγήσει μια Continental GT το 2019 και μια Bentayga W12 το 2018.

Περισσότερους από 750 ίππους θα αποδίδει το V8 κινητήρας των 4.0 λίτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το SUV της Bentley που μπαίνει εύκολα στην πίστα

Bentley Flying Spur: Βελτιώνοντας το άριστο

Η Bentley ανεβαίνει στο Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης