Η βρετανική εταιρία GTO Engineering ειδικεύεται στις κατασκευές και βελτιώσεις μοντέλων της Ferrari. Η συγκεκριμένη California χρησιμοποιεί το πολυπόθητο εκείνη την εποχή κοντό μεταξόνιοΠρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα σειρά μοντέλων πάνω στην οποία θα δουλέψει και την ονομάζει Revival, κάτι που σημαίνει ότι θα αναβιώσει πολύ σπάνια και ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας και όχι μόνο.

Πρώτο δείγμα της απίθανης δουλειά των Βρετανών της GTO Engineering είναι η πολύ σπάνια Ferrari California Spyder Revival. Πρόκειται για το μοντέλο 250 GT SWB Californa Spyder του 1961 το οποίο βγήκε σε αυτήν την έκδοση σε μόλις 56 μονάδες και τώρα – αν καταφέρεις και το βρεις σε κάποια δημοπρασία σίγουρα θα κοστίζει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει δοθεί τεράστια έμφαση στη λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου είναι χειροποίητα!

Η GTO Engineering παρόλα αυτά κατάφερε να πλησιάσει σχεδόν στο 100% το γνήσιο μοντέλο χρησιμοποιώντας Η απόδοση του 3λιτρου κινητήρα υπολογίζεται κοντά στους 330 ίππους. αποκλειστικά και μόνο δικά της εξαρτήματα. Το κουστούμι της Ferrari που είχε σχεδιάσει ο Scaglietti είναι χειροποίητο από αλουμίνιο το οποίο επεξεργάστηκαν οι έμπειροι τεχνικοί της GTO σε συνεργασία με τη Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το California Spyder Revival θα προσφέρεται με τρεις επιλογές κινητήρα. Ο πρώτος είναι ο V12 Colombo των 3.0 λίτρων, ο δεύτερος ένας 3.5 λίτρων και ένας τρίτος στα 4.0 λίτρα. Το αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων των 4 σχέσεων μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα με πέντε σχέσεις μηχανικό, ενώ μπορεί ο πελάτης να επιλέξει τη βαφή του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό ο πελάτης μπορεί επίσης να επιλέξει την ποιότητα δέρματος που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ υπάρχει και η επιλογή για μικρότερο ξύλινο τιμόνι σε σχέση με το γνήσιο.

Η Ferrari California Spyder Revival θα παρουσιαστεί στο Goodwood Revival Festival και βγει σε περιορισμένο αριθμό, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Το δέρμα στο εσωτερικό μπορεί να το επιλέξει ο ίδιος ο αγοραστής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πειραιάς θα «πλημμυρίσει» από Ferrari

O ένας και μοναδικός Kimi Raikkonen

Πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα της Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης