O επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, παρουσίασε το νέο hypercar της Πιο κοντά σε ένα μονοθέσιο της Formula 1 δεν μπορείς να βρεθείςMercedes. Πρόκειται για το One, ένα project το οποίο βασίζεται στο μονοθέσιο της γερμανικής εταιρείας W12 το οποίο όμως είναι εξοπλισμένο με όλα εκείνα που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να βγει στο δρόμο.

Το One της Mercedes-AMG είναι εφοδιασμένο με έναν 1,6 λίτρων V6 κινητήρα τούρμπο ο οποίος ανεβάζει στροφές μέχρι τις 11.000 και αποδίδει μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα περισσότερους από 1.000 ίππους! Ο ίδιος ο Hamilton τονίζει πως εκτός από την απόδοση, ο κινητήρας μοιάζει πολύ και στο ήχο με το δικό του μονοθέσιο W12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπνευσμένο από τη W12 του 36χρονου Lewis Hamilton

Έχουν ήδη πουληθεί και τα 275 που θα κατασκευαστούν

Το One είναι αυτοκίνητο που μπορεί κάποιος να αγοράσει και να κινηθεί στο δρόμο με τον Hamilton να Sold out πριν καν κατασκευαστεί!αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μπορείς να αισθανθείς άνετα μέσα στο αυτοκίνητο και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Θα παραχθούν μόλις 275 οχήματα και η τιμή τους θα είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ! Μη βιάζεστε όμως να καλέσετε την αντιπροσωπεία… έχουν ήδη όλα πουληθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση από τον πρωταθλητή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού κατασκευάζεται η νέα Mercedes C-Class;

Η έκπληξη της Mercedes στους ανταγωνιστές

Ντριφτάροντας μπήκαν στην πίστα τα safety cars της F1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης