Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1, Sebastian Vettel, φαίνεται πως απολαμβάνει τη νέα Ο 4λιτρος κινητήρας V8 της DBX αποδίδει 547 ίππους.του περιπέτεια στη F1 με την ομάδα της Aston Martin. Η έλευση του Vettel στην εταιρεία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, καθώς οι πωλήσεις της DBX δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα το 2020.

Ο Vettel μαζί με την Aston Martin θέλουν να πουσάρουν ξανά τις πωλήσεις του πρώτου SUV της εταιρείας δημιουργώντας ακόμα ένα όμορφο βίντεο. Εκεί παρουσιάζεται ο πιλότος της F1 να οδηγεί στο χιόνι την DBX των 547 ίππων και να τονίζει το νέο ξεκίνημα τόσο στην καριέρα του όσο και σε εκείνο της Aston Martin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν λείπουν και τα ντριφτ από τον Vettel με την DBX.

Η Aston Martin συνεργάζεται με τη Mercedes, με τους Γερμανούς να έχουν πάρει το 20% της εταιρείας

Η Aston Martin έχει ξεκινήσει τη στροφή της προς τα ηλεκτρικά μοντέλα και μέχρι το 2030 αναμένεται να Το 2025 αναμένεται το πρώτο ηλεκτρικό DBX.έχει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της. Η έλευση του Καναδού δισεκατομμυριούχου Lawrence Stroll με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων στην εταιρεία και η σημαντική πλέον εμπλοκή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 δείχνουν σοβαρές κινήσεις οι οποίες θα φέρουν τη βρετανική φίρμα στη νέα εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε τον Sebastian Vettel στο τιμόνι της DBX:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν άργησε η έκδοση F1 της Aston Martin Vantage

Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας της Formula 1 στα χέρια της Aston Martin

To 90% των Aston Martin θα είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2030

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης