Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε χωρά αμφισβήτηση πως ένα από τα μέρη του πλανήτη όπου κυκλοφορούν εντυπωσιακά, πανάκριβα αλλά και ξεχωριστά αυτοκίνητα είναι το Μονακό.

Ένα μέρος που το χρήμα ρέει άφθονο και όπου και να κοιτάξεις διαπιστώνεις πως σε αυτό το μέρος της Γηραιάς Ηπείρου όλα κυλούν όμορφα και χωρίς προβλήματα.

Λογικό είναι το συγκεκριμένο όχημα να τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτέλεια παντού…

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν κυκλοφορούν παλιά αυτοκίνητα, ενώ ακόμα και για το super market Στο Μονακό βλέπεις τα πάντα…οι κάτοικοι του Πριγκιπάτου όταν δεν κινούνται με το ηλεκτρικό Renault Twizy (υπάρχουν πάρα πολλά από αυτό το μοντέλο) χρησιμοποιούν πανάκριβα πολυτελή αυτοκίνητα.

Ένα μέρος στο Μονακό όπου τα super car και hyper car κάνουν τη εμφάνισή του είναι το καζίνο, το οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουν και από τους αγώνες της Formula 1.

Το πίσω μέρος...

Εθεάθη με… Batmobile

Σε αυτό το μέρος παρελαύνουν καθημερινά οχήματα που μπορεί ο καθένας να… φανταστεί. Όπως θα δείτε Το Batmobile ήταν με πινακίδες απο Ουκρανία… και από τις εικόνες του zougla.gr, πρόσφατα εθεάθη ένα αυτοκίνητο Batmobile κλέβοντας την παράσταση, καθώς ακόμα και ένα τέτοιο όχημα δεν κυκλοφορεί συχνά τους δρόμους, ούτε του Μονακό.

Με πινακίδες από την Ουκρανία, πάρκαρε δίπλα στις Ferrari, Porsche, Lamborghini κ.ά. και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω του όλα τα φλας των κινητών τηλεφώνων, καθώς όλοι ήθελαν να το φωτογραφίσουν, να το θαυμάσουν αλλά και να κρατήσουν τη στιγμή…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο στο Μονακό βλέπεις τόσο σπάνια αυτοκίνητα…

Τι βλέπουν τα… ματάκια σου πίνοντας καφέ στο Cafe de Paris στο Μονακό!

 

Σα να ήρθε κατευθείαν από ταινία...

 

Το βλέπεις και απλά δεν το πιστεύεις...

 

Το πιλοτήριο (όσο μπορείτε να το δείτε)

 

Η πίσω... αεροτομή!

 

Και... όπλα (ψεύτικα) στα πλαϊνα του αυτοκινήτου

 

Σίγουρα ένα τέτοιο όχημα κλέβει την παράσταση από οποιοδήποτε άλλο ακόμα και στο Μονακό...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης