Πώς θα σας φαινόταν ένας μόνο μηχανικός να αναλάμβανε την επιτήρηση και κατασκευή του κινητήρα του Την προσωπική του πινελιά θα βάζει ο κάθε μηχανικός στην Blackwingαυτοκινήτου σας και όχι κάποια γραμμή παραγωγής; Αυτό αποφάσισε να κάνει η General Motors στην περίπτωση του Cadillac CT5-V Blackwing.

Το sedan επιδόσεων της αμερικανικής φίρμας είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο V8 κινητήρα τούρμπο 6,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 668 ίππους και 893 Nm ροπής. Το σημαντικό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ένας μηχανικός θα αναλάβει την επιτήρηση του κινητήρα στο εργοστάσιο Bowling Green του Κεντάκι της GM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά εξαρτήματα από ανθρακονήματα και ένας μεγάλος διαχύτης πίσω

Ένας μηχανικός για κάθε κινητήρα!

Ο μηχανικός ο οποίος θα κατασκευάσει τον κινητήρα θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να τοποθετήσει το Το κιβώτιο θα είναι το 10τάχυτο της GM που το κατασκευάζει η Tremecόνομά του πάνω σε μια ειδική θέση στο τούρμπο. Αν κάτι πάει στραβά λοιπόν θα ξέρεις σε ποιον να ρίξεις το φταίξιμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, στην περίπτωση του Cadillac έχουμε να κάνουμε με ένα sedan με απίστευτες επιδόσεις καθώς τα 0-100Km/h έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 Km/h! Η τιμή για ένα CT5-V με χειροποίητο κινητήρα δε θα είναι απαγορευτική πάντως, καθώς θα ξεκινάει από τα 71.000€.

Άνετο και σύγχρονο εσωτερικό για ένα sedan με απίθανες επιδόσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

Η General Motors αλλάζει φιλοσοφία και λογότυπο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης