Με τον εκπληκτικό Will Ferrell και μια έξυπνη σεναριακή ιδέα η General Motors παρουσίασε το νέο της Η καμπάνια της GM δείχνει με έξυπνο τρόπο τη νέα ηλεκτρική εποχή της εταιρείαςπρόγραμμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο αμερικανικός κολοσσός βλέποντας την εκπληκτική άνοδο των πωλήσεων στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Νορβηγία, αποφάσισε να στηρίξει την καμπάνια της πάνω στην Σκανδιναβική χώρα βάζοντας στόχο να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Στο βίντεο της παρουσίασης ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Will Ferrell αποφασίζει πως δεν μπορεί να δεχτεί πως μια μικρή χώρα όπως η Νορβηγία έχει πωλήσεις νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων περισσότερες ανά κάτοικο από την Αμερική. Ξεκινάει λοιπόν με το δικό του ηλεκτρικό SUV (Cadillac) να ταξιδέψει στην Νορβηγία για να δείξει στους κατοίκους της χώρας ότι και η Αμερική και συγκεκριμένα η GM μπορεί να κατασκευάσει εξαιρετικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το βίντεο είναι απλά ξεκαρδιστικό και καλό είναι να το παρακολουθήσετε, θα σας κάνει να γελάσετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η GM θα βοηθήσει στη δημιουργία πάνω από 2.700 σημείων φόρτισης
Καινούριες τεχνολογίες σε πάνω από 30 μοντέλα

Στο δια ταύτα τώρα, η GM έχει ξεκινήσει να εξελίσσει μια νέα πλατφόρμα μπαταριών Ultium οι οποίες Η GM επενδύει και στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων…παρέχουν γρήγορη φόρτιση και αυτονομία της τάξης των 700 χιλιομέτρων. Η GM θέλει να δημιουργήσει μεγάλο εύρος οχημάτων και ήδη δουλεύει πάνω σε 30 διαφορετικά αυτοκίνητα με τα Hummer EV, Cadillac Lyriq SUV και Chevrolet Bolt EUV να είναι οι κορωνίδες της γκάμας.

Η GM επίσης, έχει συνεργασία με την EVgo προκειμένου να επιταχυνθεί η εξάπλωση των σημείων φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλη την Αμερική με περισσότερα από 2.700 σημεία να έχουν δημιουργηθεί μέχρι το τέλος του 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπληκτικός Will Ferrell, απολαύστε τον…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η General Motors αλλάζει φιλοσοφία και λογότυπο

Τα αυτοκίνητα που επέλεξαν οι Aμερικανοί το 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης