Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη – Από θαύμα γλίτωσε ο αναβάτης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 18:00
Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη – Από θαύμα γλίτωσε ο αναβάτης

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Η απροσεξία πολλών οδηγών και η παραβίαση του ΚΟΚ είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους. Πιο ευάλωτοι είναι οι αναβάτες μοτοσικλέτας καθώς το μόνο που τους προστατεύει είναι ο ρουχισμός και το Όσες φορές και να κοιτάξεις το video δεν μπορείς να πιστέψεις πως ο συγκεκριμένος αναβάτης γλίτωσε...κράνος.

Το παρακάτω video που εξασφάλισε το zougla.gr, μας δείχνει έναν δρόμο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Όπως θα δείτε, ο αναβάτης κινείται κανονικά στο δρόμο και δεν κόβει στη διασταύρωση καθώς το φανάρι που βλέπει είναι πράσινο. Για κακή του όμως τύχη ο οδηγός που έρχεται από τον κάθετο δρόμο προφανώς δεν βλέπει καθόλου πως υπάρχει φωτεινός σηματοδότης, εισέρχεται στον κεντρικό δρόμο και στην κυριολεξία… εμβολίζει τον αναβάτη.

Ο οδηγός του δίτροχου εκτοξεύεται στον αέρα και πέφτει με δύναμη στο δρόμο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και σπασμένα δάχτυλα στο ένα πόδι. Όσες φορές πάντως και να κοιτάξεις το video δεν μπορείς να πιστέψεις πως ο συγκεκριμένος αναβάτης γλίτωσε μετά από τέτοια σφοδρή σύγκρουση. Η ζωή του κρίθηκε κυριολεκτικά σε ελάχιστα εκατοστά, τόσο δευτερολέπτου όσο και επαφής…

 

Παρακολουθήστε το σχετικό video με περιστατικό που συνέβη σε δρόμο της Ηλιούπολης στα τέλη Αυγούστου…

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 18:00