Η Apple πασχίζει εδώ και μια τριετία να βρει τρόπο να κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο. Ακόμα ωστόσο δενΗ Ferrari έχει ανακοινώσει πως το 2025 θα έχει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. έχει βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για να υλοποιήσει το όραμά της για ηλεκτροκίνηση και αυτόνομη οδήγηση.

Αφού λοιπόν η Apple δε βρίσκει φως στο τούνελ της αυτοκίνησης, μεγάλα στελέχη της βρίσκουν τον τρόπο να μετακομίσουν στους τέσσερις τροχούς. Τρανό και πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό του Jony Ive, σχεδιαστή του iPhone, οποίος ανακοίνωσε πως μετακομίζει στην Ferrari!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Marc Newson και Jony Ive ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Απομακρύνεται το όνειρο της Apple για δικό της αυτοκίνητο

Η συνεργασία της Ferrari εκτός από τον Jonathan Ive περιλαμβάνει τις Axor και LoveFrom, μια κολεκτίβα που ίδρυσε ο ίδιοςΟ Marc Newson της LoveFrom είχε σχεδιάσει το 021C για λογαριασμό της Ford το 1999. και ο Marc Newson, πρώην συνεργάτης της Apple επίσης. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για μακροχρόνια συνεργασία, ενώ το θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν οι δύο πλευρές θα είναι η δημιουργία καινοτόμων σχεδίων στον τομέα της πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ανακοίνωση της Ferrari πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν η νέα αυτή συνεργασία θα αφορά τα αυτοκίνητα ή κάποια σειρά άλλων προϊόντων. Πολλοί είναι εκείνοι πάντως που συνδέουν τη συνεργασία Ive/Newson/Ferrari με το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της ιταλικής φίρμας.

Η Apple ακόμα ψάχνει στρατηγικό συνεργάτη για το δικό της iCar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληθαίνουν οι φήμες για συνεργασία Apple και Toyota

Η Ιταλία ψάχνει τρόπους να σώσει τους κατασκευαστές Supercars

Ο Πειραιάς θα «πλημμυρίσει» από Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης