Αν έχεις να δώσεις περίπου 120.000€ για να αγοράσεις το νέο ηλεκτρικό Hummer της General Motors τότεΗ GM επενδύει πολλά στο νέο της ηλεκτρικό Hummer μάλλον θα μπορέσεις να προσλάβεις τη διάσημη διακοσμήτρια Kelly Wearstler για να σου κατασκευάσει το ιδιαίτερο γκαράζ για το μοναδικό σου όχημα.

Κάπου στην Καλιφόρνια, η Wearstler σχεδίασε τον ιδανικό χώρο για το φορτηγό της GM των 1.000 ίππων. Πρόκειται για μια εξαγωνική κατασκευή αφιερωμένη στο αυτοκίνητο το οποίο στο κέντρο διαθέτει το κτίριο που θα παίξει το ρόλο του γκαράζ – σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιδιαίτερο αυτό Hummer πλέον βρίσκει το δικό του "σπίτι" για να το έχεις πάντα δίπλα σου

Θα πίνεις τον καφέ σου δίπλα στο αγαπημένο σου Hummer

Εκείνο που ξεχωρίσει αδιαμφισβήτητα είναι το κυκλικό ασανσέρ που δεσπόζει στο κέντρο του κτιρίου.Ένας από τους υποψήφιους πελάτες είναι ο LeBron James Ανεβάζει το Hummer στον κεντρικό χώρο από την κάτω είσοδο του γκαράζ για να το έχεις μαζί σου στο σαλόνι σου. Όσο για τη φόρτιση δεν πρέπει να ανησυχείς καθώς υπάρχει ειδική θέση με εύκολη πρόσβαση για να μη χάνεις ποτέ από τα μάτια σου το αγαπημένο σου όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kelly Wearstler είναι η διακοσμήτρια πολλών σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Ben Stiller, η Cameron Diaz και η Gwen Stefani. Αν αποκτήσεις το δικό σου Hummer τότε μπορεί να γίνει και η δική σου διακοσμήτρια.

Βίντεο του ιδιαίτερου χώρου για το Hummer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θηριώδες ηλεκτρικό SUV Hummer έρχεται τον Απρίλιο

Superstar του NBA δοκιμάζει το ηλεκτρικό Hummer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης