Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι άνθρωποι της Ford βρήκαν την τέλεια ευκαιρία να προωθήσουν το νέο τους μοντέλο F-150 τοποθετώντας το Μαζί με το F-150 ο παίχτης παίρνει δυο σετ ελαστικών, ήχο κινητήρα και special δύναμη.σε ένα από τα πιο διάσημα videogames. Από τις 20 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι παίκτες του περίφημου Rocket League να αγοράσουν το αυτοκίνητο και να παίζουν με αυτό στα πρωταθλήματα του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rocket League είναι ένα videogame εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστές είναι διάφορα οχήματα, κυρίως φουτουριστικά, αλλά και αυτοκίνητα που βρίσκουμε στην καθημερινότητά μας. Το Ford F-150 για τις ανάγκες του παιχνιδιού έχει… στρογγυλέψει για να ταιριάζει στην αισθητική του videogame, αλλά δεν έχει χάσει τη φυσική του μορφή.

Σχεδιασμένο για να ταιριάξει στην αισθητική του παιχνιδιού το F-150.

Εξαιρετική ιδέα της Ford να διαφημίσει το νέο της F-150

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford βλέπει και εμπορικά την είσοδό της στο παιχνίδι, καθώς στη διάρκεια του μεγάλου τουρνουά Rocket League Winter Majors θα εμφανίζεται το F-150 σε διάφορες μορφές, ενώ η Ford θα χαρίσει ένα F-150 στον νικητή του διαγωνισμού Rocket League Freestyle Invitation.

Το συγκεκριμένο videogame είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή και η Ford ίσως πέτυχε διάνα για να προωθήσει το εξαιρετικό της φορτηγάκι.

Το βίντεο της Ford για το Rocket League

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανεώνει το Focus η Ford για το 2022

Τα κέρδη της Ford ξεπέρασαν τις προσδοκίες

To νέο Ford F-150 Raptor είναι πραγματικό θηρίο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης