Πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων στο μοντέλο T-Roc εκτελεί η εταιρεία KOSMOCAR A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ενέργεια αφορά σε 435 οχήματα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρα 1.0 TSI, παραγωγής από Δεκέμβριο του 2016 έως Ιούλιο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται υπό ορισμένες συνθήκες, (διακόπτης εκκίνησης κινητήρα ενεργοποιημένος, θερμοκρασίες κάτω από 5°C, μη ενεργοποιημένη λειτουργία Autohold), να προκληθεί ανεπιθύμητο αυτόματο λύσιμο του ηλεκτρικού φρένου στάθμευσης (EPB), με αποτέλεσμα το όχημα να μην είναι πλέον ασφαλισμένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης