Από 45.900 ευρώ το ανανεωμένο και αποκλειστικά  Plug-in Hybrid, Mitsubishi Eclipse Cross

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 13:30
Από 45.900 ευρώ το ανανεωμένο και αποκλειστικά  Plug-in Hybrid, Mitsubishi Eclipse Cross

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Διαθέσιμο και στην χώρα μας είναι πλέον το ριζικά ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross το οποίο δέχθηκε τις hi-tech πινελιές που θα το τοποθετήσουν ισάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. 

Μεγαλύτερη λοιπόν αλλαγή είναι η οθόνη αφής 8 ιντσών ψηλά στο κέντρο του ταμπλό που αποκτά εύκολη χρήση και πλήρη συνδεσιμότητα, αλλάζοντας στο 100% την μέχρι πρότινος εικόνα της καμπίνας. Φυσικά δεν λείπουν και οι οπτικές εξωτερικές επεμβάσεις, όπως ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και τα νέα φωτιστικά σώματα που δίνουν πιο σύγχρονη υπογραφή στο επιβλητικό SUV.

Το νέο Eclipse Cross διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Invite από 45.900 ευρώ, Intense από 48.000 ευρώ και Instyle Plus από 51.700 ευρώ, ενώ στο τερέν των κινητήρων παρέχεται μόνο μία επιλογή. Αυτή αποτελείται από την Plug-in και με μόνιμη τετρακίνηση έκδοση, δάνειο από το μεγαλύτερο Outlander. Πιο συγκεκριμένα, το Eclipse Cross χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.400κ.εκ. ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία χωρητικότητας 13.8 kWh, ενώ την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο με το σύστημα S-AWC. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τα 188 άλογα την ώρα που μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μέχρι και 45 χλμ.

Μπορεί η τιμή αρχικά να δείχνει τσιμπημένη, όμως από την μία βρίσκεται η πολύ συμφέρουσα αμιγώς ηλεκτρική κίνηση εντός πόλης του μοντέλου που μηδενίζει την κατανάλωση, και από την άλλη είναι η υπερπλήρης λίστα εξοπλισμού από την «βασική» κιόλας έκδοση.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross γεμάτο βενζίνη και πλήρως φορτισμένο μπορεί να καλύψει μέχρι και 644χλμ. χωρίς καμία στάση. 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 13:30