Δείτε πώς κλέβουν αυτοκίνητα από πιλοτές με τη μέθοδο του σπρωξίματος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 12:30
Δείτε πώς κλέβουν αυτοκίνητα από πιλοτές με τη μέθοδο του σπρωξίματος

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Συνεχίζουν να ρημάζουν τα αυτοκίνητα από πιλοτές πολυκατοικιών οι συμμορίες με τη μέθοδο του σπρωξίματος. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η κάμερα από την είσοδο της πολυκατοικίας αποκαλύπτει τον τρόπο αλλά και την απίστευτη ταχύτητα με την οποία οι ληστές παίρνουν ένα Golf GTI.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι ληστές αρχικά άνοιξαν με ευκολία την γκαραζόπορτα του υπαίθριου πάρκινγκ της πολυκατοικίας και στη συνέχεια παραβίασαν το όχημα, ενεργοποιώντας μόνο τα ηλεκτρονικά του. Δεν το έβαλαν μπροστά για να μην κάνουν θόρυβο, αντιθέτως το τσούλησαν με τα χέρια έξω από το πάρκινγκ και στη συνέχεια ένα δεύτερο μαύρο αυτοκίνητο το έσπρωχνε από πίσω μέχρι να απομακρυνθούν από τη γειτονιά και τότε να βάλουν μπροστά τον κινητήρα.

Όλα συνέβησαν σε λιγότερο από ένα λεπτό, με την γκαραζόπορτα αλλά και το αυτοκίνητο να παραβιάζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τις Αρχές, αυτός είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο οι συμμορίες κλέβουν οχήματα μέσα από ιδιωτικά και υπαίθρια πάρκιγνκ, συνήθως νυχτερινές ώρες και λίγο πριν ξημερώσει όπου δεν υπάρχει κίνηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων σημειώνεται στη Δυτική Αττική.
 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 14:00