Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τον Andy Palmer να απομακρύνεται άμεσα από τη θέση του CEO της βρετανικής φίρμας και τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, να τον αντικαθιστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη για τη δημιουργία όλων των κορυφαίων εκδόσεων της AMG, θα αναλάβει καθήκοντα CEO της Aston Martin από την 1η Αυγούστου. Μέχρι τότε, χρέη διευθυντή της εταιρείας από το Gaydon του Ηνωμένου Βασιλείου θα εκτελεί ο Keith Stanton.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Aston Martin Lagonda, Lawrence Stroll, καλωσόρισε τον Tobias Moers στη Βρετανία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο επαγγελματία και απόλυτα επιτυχημένο στέλεχος στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος Moers δεν θα ηγηθεί απλά της εφαρμογής του νέου προγράμματος της μάρκας, αλλά θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για την επέκταση της συνεργασίας της Aston Martin και της Daimler, στην οποία ανήκουν οι Mercedes-Benz και Mercedes-AMG.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Daimler κατέχει ποσοστό 5% των μετοχών της Aston Martin, με την τελευταία να λαμβάνει κινητήρες από το τμήμα AMG.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης