Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τα δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές γι΄ ακόμη μια χρονιά. Τα 500 και Panda θριάμβευσαν όσον αφορά στις πωλήσεις, στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης στην Ευρώπη, κατακτώντας το εκπληκτικό μερίδιο του 35,6%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ΄ ότι κυκλοφορούν στους δρόμους αρκετά χρόνια, τα δύο αυτοκίνητα της Fiat ήταν τα πιο καλοπουλημένα της Γηραιάς Ηπείρου το 2020. Στο Segment–A απέσπασε το καθένα μερίδιο 17,8%, αυξημένο κατά 3 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Οι υβριδικές τους εκδόσεις, που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, έγιναν αμέσως best seller, επιτυγχάνοντας 110.000 πωλήσεις, καθώς και τη 2η θέση στα hybrid ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Συγκέντρωσαν μαζί το 35,6%.Επίσης εξαιρετικά καλά ξεκίνησε και η εμπορική πορεία του λιλιπούτειου 500 electric. Μέσα σε μόλις δύο μήνες, περισσότεροι από 10.000 αγοραστές επέλεξαν το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Fiat. Στην Ιταλία, τον Δεκέμβριο ήταν το Νο1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat, Lancia & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη και συνάμα επιτυχημένη χρονιά, με νέα προϊόντα και ρεκόρ. Το 2021 ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τη φημισμένη μάρκα, γεγονός που επιτρέπει να κοιτάζουν με αισιοδοξία το νέο έτος.

 

Έτοιμα τα υβριδικά Fiat 500 και Panda

Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα ηλεκτρικά Fiat 500e…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης