Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Tarek Salah ταξίδεψε από το Los Angeles στην Καλιφόρνια για να κάνει test drive και να ελέγξει μηχανικά μία μεταχειρισμένη Ferrari F355 που σκόπευε να αγοράσει. Ο ίδιος φαίνεται να λέει στην αρχή του βίντεο πως ήταν το όνειρο του από μικρό παιδί να κάνει δικό του αυτό το αυτοκίνητο, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ ο Salah καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ενώ το όχημα κατευθυνόταν προς το συνεργείο για έναν τελικό έλεγχο πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, ξαφνικά έντονος καπνός άρχισε να εμφανίζεται και διερχόμενοι οδηγοί τους έκαναν σινιάλο να σταματήσουν καθώς έβλεπαν φλόγες.

Το αυτοκίνητο είναι του 1999 και σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης την συντηρούσε ευλαβικά, και είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα όταν είχε γίνει ανάκληση για πιθανή διαρροή καυσίμου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Φαίνεται όμως πως μέσα σε μία στιγμή όλα διαλύθηκαν με το αυτοκίνητο τελικά να γίνεται στάχτη στον αυτοκινητόδρομο, θυμίζοντας μας, πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί το κακό, ακόμα και σε ένα ακριβό σύνολο που φαίνεται να έχει ένα άκρως ενημερωμένο ιστορικό service.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης