Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού συγκροτήματος κατοικιών προχωρά η ιστορική βρετανική φίρμα σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική εταιρεία «Sieger Suarez Architects και Dezer Development».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν ουρανοξύστη 60 ορόφων, ο οποίος θα ανεγερθεί στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι. Θα φέρει την επωνυμία της Bentley, διαθέτοντας 200 διαμερίσματα που θα διακρίνονται για την πολυτέλεια και την κομψότητα.

Σε κάθε διαμέρισμα θα υπάρχει ένα πρωτοποριακό γκαράζ που θα χωρά τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα, τα οποία θα ανεβαίνουν από το υπόγειο στην οικία μέσω ασανσέρ.

Κάθε διαμέρισμα θα έχει θέα στον ωκεανό, ιδιωτικό μπαλκόνι με πισίνα και σάουνα. Το γυμναστήριο, το εστιατόριο, το μπαρ, το σπορ και ο κήπος θα είναι κοινόχρηστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ουρανοξύστης θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το 2023 και θα είναι έτοιμος μέσα σε τρία χρόνια. Η κατασκευή του θα γίνει με φιλικά προς το περιβάλλον δομικά υλικά και θα φέρει  την πιστοποίηση του οργανισμού «Florida Green Building Council (FLGC) για την προστασία της τοπικής άγριας ζωής.

Στη παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά δημιουργούν φωλιές οι θαλάσσιες χελώνες, οπότε είναι αναγκαίο να ληφθούν όλα τα μέτρα για την προστασία τους.

Ο πρόεδρος της Dezer Development, Gil Dezer, έκανε λόγο για έναν εμπνευσμένο σχεδιαστικά ουρανοξύστη, με ασυνήθιστα επίπεδα πολυτέλειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Bentley είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Το κορυφαίο touring του κόσμου

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης