Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7) εκτελεί η η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ – AUTOHELLAS A.T.E.E., επίσημος εισαγωγέας της Seat στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 2.202 οχήματα Ibiza και Arona, με ημερομηνία παραγωγής έως 25 Σεπτεμβρίου 2018. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό υπό συγκεκριμένες συνθήκες χρήσης των πίσω καθισμάτων, σε συνδυασμό με συγκεκριμένη οδηγική κατάσταση, η πόρπη της ζώνης του πίσω αριστερού καθίσματος να αποσυνδέεται κατά λάθος. Εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, το σύστημα δεν θα συγκρατήσει τον επιβάτη σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικού φρεναρίσματος, γεγονός που ενέχει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας Seat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης