Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Για τη γερμανική εταιρεία, το 2021 σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Η φημισμένη φίρμα με σήμα το αστέρι θα παρουσιάσει μια σειρά εντυπωσιακών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς κι ένα πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη νέα γενιά του MBUX με λειτουργία Hyperscreen που μεταφέρει τον έλεγχο και την εμφάνιση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας, άνεσης και ενημέρωσης σε ένα καινούριο επίπεδο, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ).

Μια μεγάλη οθόνη που εκτείνεται σε όλο το ταμπλό και η οποία θα διατίθεται αρχικά στην EQS, την τεχνολογική ναυαρχίδα της Mercedes, θα προσφέρει στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία όσον αφορά στην αλληλεπίδραση οχήματος και ανθρώπου.

Το πρωτοποριακό MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Ιανουαρίου του 2021. Εκείνη την ημέρα, η εταιρεία θα ανακοινώσει όλες τις προδιαγραφές, τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και τις πολυάριθμες πτυχές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο ίδιος ο επικεφαλής της μάρκας και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, Ola Källenius, μαζί με τη διευθύντρια του τμήματος Mercedes Advanced Digital Design, Vera Schmidt.

Έρχονται έξι νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Mercedes

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης