Η Porsche γιορτάζει μία ιστορία επιτυχίας που χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακό πνεύμα, μηχανική οξυδέρκεια και θάρρος. 

Πριν από 75 χρόνια, ο Ferry Porsche πραγματοποίησε το όνειρο του για ένα σπορ αυτοκίνητο. Με την Porsche 356 No.1 Roadster, αυτός και η ομάδα του έθεσαν τα θεμέλια για τον θρύλο της Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 8 Ιουνίου 1948, το μοντέλο έλαβε την άδεια κατασκευής του. Με αυτόν τον τρόπο 75 χρόνια αργότερα, η Porsche θα γιορτάσει την επέτειό της μαζί με σημαντικές προσωπικότητες από την ιστορία της Porsche, και μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων προσκαλεί επίσης ολόκληρο τον κόσμο να μοιραστεί την επετειακή του εκπομπή μέσω ζωντανής μετάδοσης.

Η μετάδοση στα γερμανικά και τα αγγλικά θα ξεκινήσει στις 9:40 μ.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν μια φαντασμαγορική παρουσίαση μουσικής και χορογραφιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα διαρκέσει μια ώρα, ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων θα προσφέρει μια ματιά στο όραμα του για το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Σε πέντε θεματικές ενότητες, η Porsche θα εξερευνήσει τα θέματα Heritage, Zeitgeist, Performance, Pioneering Spirit και Dreams, μαζί με πρεσβευτές της μάρκας και αυτοκίνητα από την 75χρονη ιστορία της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θαυμαστές και οι λάτρεις σε όλο τον κόσμο καλούνται να συμμετάσχουν στους εορτασμούς ζωντανά, μέσω των οθονών τους. Την επόμενη μέρα, 9 Ιουνίου, η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στο Μουσείο της Porsche.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης