Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σύμφωνα με τις αρχές, διαρρήκτες εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία στο Κεντάκι, γύρω στις 2 τα ξημερώματα και έφυγαν με έξι Dodge Challenger SRT Hellcats σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μέχρι σήμερα, η αστυνομία έχει εντοπίσει πέντε από τα έξι, όλα σε διαφορετικές τοποθεσίες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά λυπηρό. Έχουν χαθεί αυτοκίνητα αξίας 600.000 δολαρίων. Ξέρετε, είναι πολλά τα λεφτά. Πολύ μεγάλη υπόθεση», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Adam Bryant στο τοπικό δίκτυο ειδήσεων WKYT. «Έσπασαν ένα πίσω παράθυρο, μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν τα κλειδιά και των έξι οχημάτων και εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα λεπτό».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες έφυγαν 20 δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός. Ο χρόνος απόκρισης της αστυνομίας ήταν περίπου τρία λεπτά. Μόλις βγήκαν από την αντιπροσωπεία, οι κλέφτες χωρίστηκαν και πήγαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε από τα έξι αυτοκίνητα. Ο ένας δράστης συνελήφθη σε καταδίωξη της αστυνομίας, ο άλλος ξέμεινε από βενζίνη και άλλα δύο μοντέλα βρέθηκαν παρατημένα σε μακρινή απόσταση. 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι καν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έμπορος πέφτει θύμα παρόμοιας ληστείας. Τον Σεπτέμβριο του 2022, άλλα τέσσερα Hellcats κλάπηκαν από την ίδια τοποθεσία.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης