Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το hypercar, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2021, είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η γαλλική μάρκα. Ο πρώτος από τους 9 συνολικά ιδιοκτήτες, έχει ήδη τα κλειδιά στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη παράδοση αφορά το εντυπωσιακό σύνολο που φαίνεται στις φωτογραφίες και έρχεται με την ειδική βαφή «Vagues de Lumière» που κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία μεταξύ του νέου, άγνωστου ιδιοκτήτη του, και της ομάδας Sur Mesure της Bugatti.

Συγκριτικά με την απλή Chiron, η Super Sport έχει αυξημένο μήκος κατά 25 εκατοστά για καλύτερη ροή αέρα στις υψηλές ταχύτητες. Φυσικά διαθέτει τον 8λιτρο με τετραπλό τούρμπο κινητήρα απόδοσης 1.577 ίππων και 1.600 Nm ροπής, την ώρα που πετυχαίνει το 0-200 σε 5.8 δευτ. και το 0-300 σε 12.1 δευτ. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 440χλμ./ώρα «φορώντας» Michelin Pilot Sport Cup 2.

Η τιμή για αυτή την πανίσχυρη οπτασία είναι στα 3.2 εκατ. ευρώ, ενώ και οι υπόλοιπες 8 που θα περάσουν την γραμμή παραγωγής έχουν ήδη προπωληθεί, με τα ονόματα των ιδιοκτητών τους, να παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πείτε μας όμως την αλήθεια, εσείς θα επιλέγατε το συγκεκριμένο χρώμα εάν ήσασταν ο τυχερός ιδιοκτήτης της;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης