Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία το τελευταίο διάστημα να έχει επικεντρωθεί σε λιγότερο ρυπογόνα σύνολα όπως οι υβριδικοί V6 κινητήρες, όμως το πρώτο SUV στην ιστορία της θα κάνει το «μπαμ» με έναν ολοκαίνουργιο V12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari προχώρησε στη δημοσίευση ενός βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο οποίο απεικονίζεται ο νέος V12 που όλα δείχνουν πως θα εφοδιάζει τη νέα Purosangue. Σε αντίθεση με την μέχρι τώρα εστίαση της εταιρίας σε πιο καθαρά και μικρότερου κυβισμού σύνολα, το πρώτο Sport Utility Vehicle στην ιστορία της που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι, θα αποτελεί ωδή στην ιστορία και τα μεγάλα μοτέρ της Ferrari.

H Ferrari συνεχίζει να παρουσιάζει σημαντική κερδοφορία παρά τις προκλήσεις της εποχής και όπως όλα δείχνουν θα τολμήσει να ξεχωρίσει, ακόμη μία φορά, από τον ανταγωνισμό. Μέχρι τώρα μία μόνο επίσημη teaser εικόνα του μοντέλου έχει κυκλοφορήσει από την εταιρία, αν και υπήρξε διαρροή από υπόγειο παρκινγκ στις εγκαταστάσεις της με την τελική εικόνα του μοντέλου.

Η αναμονή για την επίσημη παρουσίαση του έχει στρέψει τα παγκόσμια φλας πάνω στον μεγάλο αντίπαλο της εξαιρετικά πετυχημένης Lamborghini Urus η οποία διαγράφει λαμπρή πορεία ως το πρώτο SUV της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή ενός V12 από την Ferrari ίσως να είναι το κύκνειο άσμα στην γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών κινητήρων εσωτερικής καύσης της εταιρίας. Αναμένουμε να δημοσιευθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συνόλου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης