Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Ferrari F40 αποτελεί ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα, όχι μόνο της Ferrari, αλλά και ολόκληρης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αμέτρητες ρέπλικες, παιχνίδια για παιδιά και μινιατούρες βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με την σημερινή περίπτωση να είναι λίγο από όλα τα παραπάνω και να εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι οδηγήσιμη, θυμίζει αρκετά το αρχικό μοντέλο (όσο αυτό είναι εφικτό), είναι διασκεδαστική και ίσως, να κοστίζει περισσότερο από τα δικά μας αυτοκίνητα.

Το συγκεκριμένο σύνολο ονομάζεται F-Racer Junior και θα τεθεί προς πώληση στις 19 Αυγούστου στην εκδήλωση RM Sothebys Monterey ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως διαθέτει και αφαιρούμενη σκληρή οροφή.

Οι διαστάσεις του είναι 1 προς 3 συγκριτικά με το κανονικό μοντέλο και διαθέτει όλα τα κλασικά στιλιστικά που έκαναν την F40 να μείνει στην ιστορία.  Στο εσωτερικό, η καμπίνα όχι μόνο είναι εξοπλισμένη με κατάλληλες ζώνες ασφαλείας, αλλά και το πλαίσιο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι έτοιμα για επιδόσεις. Κάτω από το πίσω καπό, θα βρείτε έναν κινητήρα 270 κυβικών που σύμφωνα με τον δημιουργό μπορεί να φτάσει τα 64χλμ./ώρα. Το μικρό καρτ έχει επίσης μια πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση ενώ η τιμή αναμένεται να αγγίξει μέχρι και τα 40.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλήθεια, εάν είχατε την οικονομική άνεση, θα κάνατε ένα τέτοιο δώρο στα παιδιά σας, ή το θεωρείτε υπερβολή;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης