Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Φανταστείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας για service, να περπατήσετε δέκα λεπτά σε ένα κοντινό McDonald’s για να πάρετε ένα κολατσιό και να εμφανίζεται ο μηχανικός με το αμάξι σας να παραλάβει τα μπέργκερ του.
Ο χρήστης του TikTok @euqir78 (Rique) δεν χρειάστηκε να φανταστεί αυτό το σενάριο καθώς το έζησε στην πράξη, την περασμένη εβδομάδα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, κάθεται σε ένα μαγαζί McDonald’s και κινηματογραφεί κάποιον να κουβαλάει πολλά αναψυκτικά και σακούλες με φαγητό. Αφού ο άνδρας βγαίνει από το κτίριο, ο Ρικ εξηγεί την κατάσταση καθώς πρόκειται για τον μηχανικό που μόλις είχε αφήσει το όχημα του για service και εκείνος το πήρε για να πάει για κολατσιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν, με άλλους να δηλώνουν αγανάκτηση και άλλους υποστήριξη στον μηχανικό. Τα McDonald’s προσπάθησαν να αξιοποιήσουν οι ίδιοι το βίντεο και τις προβολές, σχολιάζοντας «και δεν ρώτησε καν αν ήθελες κάτι».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο προφανώς παραλήφθηκε για επιθεώρηση ασφαλείας και η Διοίκηση Μηχανοκίνητων Οχημάτων του Μέριλαντ καλεί τους τεχνικούς να εξετάσουν μια ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων, καθώς και τα φρένα, την ανάρτηση και το σύστημα καυσίμου. Απαιτείται επίσης να διασφαλίσουν ότι ταχύμετρο και χιλιομετρητής λειτουργούν, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο εάν το όχημα οδηγηθεί τουλάχιστον σε μικρή απόσταση.

 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος φαίνεται να αναφέρει σε νέο του ποστ πως ρώτησε στο συνεργείο εάν είναι φυσιολογικό οι μηχανικοί να κάνουν τα προσωπικά τους ψώνια με τα οχήματα των πελατών, και εκείνοι του απάντησαν θετικά.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης